9.2 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

VIDEO şi GALERIE FOTO: Târgul de produse handmade&vintage organizat de Florii, în Câmpulung a avut succes!

Alte Știri

Cei de la Keyko au ales să schimbe ceva după modelul Gandhi şi astfel au organizat un târg de produse handmade&vintage, timp de 2 zile, în perioada 4-5 aprilie, în Câmpulung. La târg au participat toţi cei care au talent şi sunt decişi ca pe viitor să facă o afacere din produsele pe care le produc sau le confecţionează. Vizitatorii au putut vedea tot felul de săpunuri realizate natural cu produse eco, miere de albină combinată cu sâmburi şi fructe, produsele realizate cu tehnica şerveţelului, idea salvatoare a Cameliei Bragă pentru cadouri, veste lucrate manual de Cristina Dutcă, pentru doamne şi domnişoare, fustiţe pentru copii, rochii, pantofi.

“Mi-am descoperit pasiunea de a face din plante produse cosmetice, de câţiva ani. Am încercat să aduc produse naturale în casă, pentru familia mea. Am încercat fel de fel de combinaţii, iar după un timp am reuşit să realizez produsul finit. Aşa am făcut săpunurile din plante. Folosesc numai plante din grădină. Acum fac săpunuri pentru familie, dar şi pentru prieteni. Pe lângă aceste produse naturale, fac şi cercei şi alte podoabe pentru femei. Sunt unicat. Folosesc pietre semipreţioase, dar şi alte materiale”, a precizat Mihaela Mirescu.

Cei mici au fost prezenţi la târg unde au putut vinde obiectele decorative confecţionate cu mânuţele lor, de asemenea au fost prezenţi expozanţi cu tot felul de obiecte confecţionate din hârtie. Mulţi vizitatori au putut intra în lumea lui Măză, realizată de Alexandra Aron cu dulciuri şi băuturi răcoritoare rovegane. Nu au lipsit surprizele de la acest eveniment, cei prezenţi s-au bucurat de un mini spectacol pentru copii, o prezentare de modă organizată de cei de la R Club, au fost ateliere/workshopuri la care vizitatorii au putut participa gratuit, o tombola cu premii pentru cei care au venit la târg însoţiţi de minimum 5 persoane. Materialul video de la târg îl găsiţi, vizitând site-ul ziaruldinmuscel.ro

 

 

 

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie