17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

VIDEO: Super distracție la Stâlpeni! Hora satului, mult așteptată de localnici!

Alte Știri

VIDEO: Super distracție la Stâlpeni! Hora satului, mult așteptată de localnici! Hora Satului la Stâlpeni, este un eveniment ce a devenit deja tradiție în comuna argeșeană. Primarul Gabi Șerbănoiu, un bun organizator, a pus la punct toate amănuntele pentru ca, evenimentul să fie unul de succes. Așadar ”Hora satului la Stâlpeni”, a reunit populația comunei, de la mic la mare. Toți au dorit să se distreze, la început de martie, de primăvară, la Căminul Cultural Livezeni.

SUNTEȚI DE ACORD CA ORAȘUL CÂMPULUNG SĂ DEVINĂ ÎN ACTE CÂMPULUNG MUSCEL?

Loading ... Loading ...

Primarul Șerbănoiu, alături de viceprimarul Violeta Machedon, i-au avut invitați pe președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, vicepreședintele Marius Nicolaescu, un om al locului. Pe deputații Remus Mihalcea, Nicolae Georgescu, Nicolae Pavelescu, senatorul Cristina Stocheci, subprefectul Marius Pârvu, consilieri județeni, primari în funcție, foști primari.

VIDEO: Super distracție la Stâlpeni! Hora satului, mult așteptată de localnici!

Hora satului a fost organizată cu sprijinul autorităților locale din Stâlpeni, a Consiliului Județean Argeș și a Centrului Județean de Cultură și Arte.

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro #stalpeni

♬ sunet original – Ziarul din Muscel

 

Proiectul cultural Hora Satului este inițiat de Lavinia Coandă și Bogdan Panțiru.
După deschiderea oficială a manifestării culturale, în care primarul Gabi Șerbănoiu a prezentat micii artiști care au urcat pe scenă, ansamblul artistic Pițigaia, satul de unde a plecat vicepreședintele Marius Nicolaescu, și a mulțumit colegilor de la județ că i-au fost alături. Edilul a dat cuvântul președintelui Ion Mînzînă și vicepreședintelui Marius Nicolaescu.

CITEȘTE ȘI. Cum a început primăvara în Câmpulungul din Muscel

Președintele C.J Argeș, Ion Mînzînă a transmis că, oameni ca primarul Șerbănoiu, oameni muncitori, cu copii așa cum sunt la Stâlpeni, țara poate avea un viitor frumos.

De asemenea președintele a precizat că: ”Primarul Șerbănoiu este un om implicat în ceea ce privește creșterea investițiilor la nivelul localității. Cu oameni ca primarul Șerbănoiu, cu oameni ca dumneavoastră, cu acești copii minunați, țara poate avea viitor. Viitorul acesta dorim să-l construim noi, cu oameni ca dumneavoastră, fiind iubitori de Dumnezeu și iubindu-ne aproapele.

CITEȘTE ȘI. POIENARII DE MUSCEL. S-a organizat un Târg de Mărțișor

În această seară, bucurați-vă, distrați-vă, să ne bucurăm de asemenea momente. Să ne rugăm bunului Dumnezeu ca viața aceasta pe care o avem să nu mai fie atât de complicată cum pare la momentul acesta. Să ne rugăm pentru Pace, să ne rugăm pentru păstrarea tradițiilor. Să fim unul lângă altul, să manifestăm solidaritate, să ne iubim unii pe alții.

Momente ca acesta sunt puține, tradiția aceasta trebuie să continue, de dumneavoastră depinde acest lucru. Vă urez să vă creșteți în liniște acești copii minunați și să aveți parte de toate lucrurile pe care vi le doriți”, Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean Argeș.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. La Lerești s-a organizat cel mai frumos bal, dedicat gospodarilor din Muscel

A transmis un mesaj și vicepreședintele C. J., Marius Nicolaescu: ”Când vin aici în Stâlpeni și mai ales aici în Livezeni și, în acest cămin care este reabilitat, vă felicit domnule Șerbănoiu, îmi amintesc când veneam la discotecă aici, ne distram cu toții.

Mă bucur că avem un ansamblu care se numește Pițigaia. Satul este locul unde am crescut. M-am format ca om și am plecat mai departe. Nu pot decât să fiu alături de comunitate. Alături de administrația locală, de domnul primar care de câte ori a venit la Consiliul Județean Argeș a avut porțile deschise. Și orice problemă a avut comunitatea, noi am încercat să o ajutăm.

CITEȘTE ȘI. Unde e de găsit produsul de 2 lei, de la piața din Câmpulung la care se face coadă ca pe vremea lui Ceaușescu

Împreună vrem să dezvoltăm comunitatea noastră”, Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș.
Președintele Ion Mînzînă și primarul Gabi Șerbănoiu au oferit câte un mărțișor, o floare doamnelor și domnișoarelor prezente la eveniment.
După aceste discursuri, copiii ansamblului Pițigaia au prezentat un moment artistic deosebit. După cântecele micilor artiști, pe scenă au urcat artiști consacrați care i-au făcut pe invitați să-și rupă pingelele în hore și sârbe.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie