11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

Zeci de angajați ai unei instituții din Câmpulung Muscel au intrat în grevă

Alte Știri

Zeci de angajați ai unei instituții din Câmpulung Muscel au intrat în grevă. Angajații Muzeului Municipal din Câmpulung protestează. Au decis acest lucru datorită promisiunilor neonorate de guvernanții României. Aceștia s-au alăturat grevei colegilor din toată țara.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Luați cu pâine. Urâțenia din Câmpulung Muscel. E așa de aproape o jumătate de veac

Momentan este o grevă japoneză declanșată de astăzi. Nemulțumirile ai apărut de la sfârșitul anului trecut când s-a creat o discrepanță între învățământ și muzee. Salariile sunt diferite între aceste două instituții. Angajații cer să li se repare salariile, au existat negocierii cu responsabilii care au promis o mărire de salariu cu 20% dar au fost numai minciuni momentan.

Zeci de angajați ai unei instituții din Câmpulung Muscel au intrat în grevă

Angajații amenință cu grevă generală iar de noaptea muzeelor vor ieși în stradă la București.

Aceștia mai spun că s-au săturat de promisiuni ajungându-se la un grad de disperare în acest domeniu. De 30 ani nu se mai investește nimic în Cultură.

CITEȘTE ȘI. Moment istoric pentru Câmpulung. Vom avea cel mai frumos spital din țară. Ce s-a decis, de ultimă oră!

Aceștia spun că sunt condamnați la moarte deoarece sunt angajații Statului pe 2200 de lei pe lună. Colegii lor și-au mai luat un loc de muncă ca să trăiască în această țară. Conform statisticilor cei care au în îngrijire patrimoniul cultural sunt 7000 de angajați care restaurează, conservă și protejează milioane de obiecte care sunt ale acestei țări.

CITEȘTE ȘI. 3, 2, 1, START. Un copac pentru fiecare câmpulungean. Cea mai mare campanie din istoria orașului de la poalele Mateiașului

Cei care protestează spun că nu au de gând să se oprească până când nu vor primi creșteri salariale. Fiecare muzeu este luat cu asalt în această perioadă mai ales pentru educația non formală. Dar de data asta ușile instituțiilor vor fi închise, deoarece angajații sunt în grevă.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie