26.8 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

Ziua Iei, zi de sărbătoare și pentru locuitorii din Ștefan cel Mare!

Alte Știri
Ziua Iei, zi de sărbătoare și pentru locuitorii din Ștefan cel Mare!
Ion Mînzînă, de Ziua Iei la Ștefan cel Mare. Dumnezeu să ne ajute pe toți să fim mai uniți, să fim mai buni și să construim împreună România la care visăm cu toții!

Ziua Iei, zi de sărbătoare și pentru locuitorii din Ștefan cel Mare!

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a fost astăzi la Ștefan cel Mare, acolo unde a participat la o serie de manifestări dedicate Zilei Iei.
Împreună cu parlamentari, consilieri județeni și locali, Ion Mînzînă și primarul Ion Parpală au vizitat unul dintre atelierele Asociației “Meșteșuguri Argeșene”, condusă de inimoasa profesoară Sgîea Florența, care a contribuit la includerea iei cu altiță în patrimoniul UNESCO. De asemenea, s-au întâlnit cu adulți și copii cu dragoste de portul popular care duc mai departe #tradițiile noastre străbune.
“Mulțumim domnului primar Ion Parpală, mulțumim tuturor celor prezenți aici, pentru că e un eveniment minunat – Ziua Iei românești.
Aici sunt niște oameni minunați fără de care tradițiile noastre probabil n-ar mai fi ceea ce sunt.
Copii, mă adresez vouă cu rugămintea să fiți în continuare păstrători ai tradițiilor poporului român, să fiți în continuare iubitori de #țară, să fiți românii adevărați fără de care țara aceasta nu poate avea viitor.
Dumnezeu să ne ajute pe toți să fim mai uniți, să fim mai buni și să construim împreună România la care visăm cu toții!”, a transmis Ion Mînzînă.

CITEȘTE ȘI. Încearcă și tu acasă acest truc simplu și economic. Marile lanțuri de hoteluri în folosesc și este uimitor

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie