30.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

La Lerești au fost două zile de sărbătoare. Primarul Toader i-a bucurat pe locuitorii comunei!

Alte Știri
La Lerești au fost două zile de sărbătoare. Primarul Toader i-a bucurat pe locuitorii comunei!
Ministrul Muncii și Solidarității Sociale Simona Bucura Oprescu și președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș Ion Mînzînă au fost astăzi alături de primarul Marian Toader și de gospodarii din #Lerești.
Pe 23 și pe 24 iunie, de Rusalii, sunt Zilele Comunei, în paralel cu o nouă ediție a deja tradiționalului Festival al Covrigului cu Ou, unicat în România.

La Lerești au fost două zile de sărbătoare. Primarul Toader i-a bucurat pe locuitorii comunei!

Ministrul Simona Bucura-Oprescu și președintele Ion Mînzînă au discutat cu cetățenii și au apreciat performanțele primarului Marian Toader și ale echipei #PSD la conducerea localității. Ion Mînzînă i-a înmânat primarului Marian Toader o diplomă de excelență în administrație.

CITEȘTE ȘI: Polițiști din Argeș regizau accidente rutiere. Cum erau păcălite firmele de asigurări?

“Este de fiecare dată o bucurie să vin la Lerești, fiindcă vii de fiecare dată cu drag la oamenii la care ții. Lerești este una dintre localitățile județului Argeș care prin educație a reușit să dea țării unii dintre cei mai importanți oameni în diverse domenii de activitate.
Buna educație, tradițiile și dezvoltarea comunei sunt duse mai departe fiindcă de fiecare dată ați avut inteligența de a da votul dumneavoastră celor mai buni.
Vă mulțumesc pentru susținerea extraordinară pe care i-o arătați primarului Toader, pentru susținerea extraordinară pe care i-o arătați domnului președinte Ion Mînzînă și pentru faptul că și aici, la Lerești, noi, echipa social-democrată prin votul dumneavoastră mergem mai departe pentru a da copiilor rădăcini și aripi.
Continuăm construcția și prin modernizarea străzilor, și prin extinderea canalizării și alimentării cu apă din Pojorâta și prin finalizarea sălii de sport, de aici, de la stadion. Toate acestea se pot realiza cu forța și hotărârea primarului Toader, prin colaborarea consiliului local, dar mai ales cu susținerea Consiliului Județean, cu susținerea echipei de parlamentari și cu susținerea Guvernului Marcel Ciolacu. Să continuăm împreună dezvoltarea comunei Lerești!”, a declarat ministrul Simona Bucura-Oprescu.

CITEȘTE ȘI. Lovitură puternică pentru ȘOFERI. Noi taxe de la 1 IULIE

La Lerești au fost două zile de sărbătoare. Primarul Toader i-a bucurat pe locuitorii comunei!

“Sunt impresionat de spiritul național tot mai puternic. Învățați-vă copiii să iubească România și biserica! Venim aici cu bucurie pentru că aveți la Lerești un gospodar minunat, o echipă excepțională, oameni dedicați construcției. Oameni care vor să fie mai bine pentru localitatea dumneavoastră. Să aveți cât mai multe clipe fericite, cum este cea de astăzi, să aveți cât mai multă apropiere, cât mai multă solidaritate.
Asta o puteți face împreună, așa cum ați făcut-o și până acum. Victoria va fi a dumneavoastră. Să vă creșteți copiii în liniște și Dumnezeu să-i ajute pe toți să ducă mai departe faima localității dumneavoastră și a României!”, a declarat Ion Mînzînă.
Au fost premiate cu acest prilej și mai multe cupluri cu 50 de ani de căsătorie la activ, dar și copii cu rezultate bune la învățătură.
La Lerești au fost din nou și oaspeți de peste hotare, inclusiv o delegație din Republica Moldova condusă de primarul comunei Mingir, Ilie Chițeanu.
Din echipa PSD Argeș prezentă la Lerești au făcut parte Remus Mihalcea – prim-vicepreședinte PSD Argeș, senatorul Cristina Mariana Stocheci. Deputatul Pavelescu Nicolae, secretarul de stat Vlad Ștefan Niculae. Subprefectul Marius Pîrvu, vicepreședintele CJ Marius Nicolaescu, administratorul public al județului Cristian Puiu. Primarii Ion Dumitru – Albota, Petre Boncoi – Valea Mare-Pravăț, Gabi Șerbănoiu – Stâlpeni, Nicolae Dascălu – Mărăcineni, Liviu Poșircă – Vulturești.
Emilian Ciolan – Dârmănești, Ionel Dulamă – Rucăr, Victor Cătălin Turturică – Bălilești, Alin Văduva – Davidești, primarul ales al comunei Micești Nicolae Olteanu, primarul ales al comunei Bughea de Jos Bogdan Oancea, consilieri județeni, consilieri locali.
Felicitări primarului Marian Toader și gospodarilor comunei!
La mulți ani Lerești, La mulți ani lereșteni!

CITEȘTE ȘI. Încearcă și tu acasă acest truc simplu și economic. Marile lanțuri de hoteluri în folosesc și este uimitor

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie