30.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

A apărut un parc unic în Câmpulung. Mulți nici nu știu să pronunțe cuvântul, la ce s-a întâmplat!

Alte Știri

A apărut un parc unic în Câmpulung. Mulți nici nu știu să pronunțe cuvântul, la ce s-a întâmplat! Vorbim aici de primul parc de Calisthenics din municipiul Câmpulung Muscel cu echipament la standarde internaționale de performanță. Acesta s-a putut realiza cu sprijinul Fundației Acasă în Mușcel și al unor parteneri care au contribuit la construcția acestuia, printre care și Romturingia.

CITEȘTE ȘI. Acest om merită să îl știe toată România! Rar mai vezi așa sacrificiu!

Parcul transformat total este cel care poartă numele Ștefănescu și poate fi găsit în zona Ciobănașu! Cu prilejul inaugurării, la eveniment au fost prezenți mai mulți tineri, care au participat și la o competiție, sub îndrumarea unor sportivi Calisthenics cu rezultate notabile: Alisia Perșa, campioană mondială Calisthenics și Tudor Oprina, sportiv Calisthenics, antrenor. Dar și un elev muscelean, de asemenea o sursă de inspirație pentru tinerii din Câmpulung.

CITEȘTE ȘI. Câte mii de EURO câștigă un român dacă se duce pe front în Ucraina?

Așa arată noul parc din Câmpulung Muscel, situat în zona Ciobănașu. Este cunoscut în oraș ca Parcul Ștefănescu

A apărut un parc unic în Câmpulung. Mulți nici nu știu să pronunțe cuvântul, la ce s-a întâmplat!

Calisthenics este sportul în care prin ajutorul antrenamentelor cu propria greutate, ajută la dezvoltarea masei musculare, a forței și a anduranței. Este o formă de antrenament de forță, printr-o varietate de mișcări care exercită grupuri mari de mușchi.

CITEȘTE ȘI. Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Tudor Oprina este tânărul din Câmpulung pasionat de acest sport care și-a dorit încă de când s-a apucat de Calisthenics să poată avea un loc bine amenajat în care să se antreneze. Barele montate în Parcul Ștefănescu din zona Ciobănașu sunt autorizate la nivel mondial.

CITEȘTE ȘI. Hai pe canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

După ce a fost adus Calisthenics-ul la Câmpulung s-a organizat și primul concurs în noua locație. În urma competiției organizatorii au acordat și premii care au constat în vouchere cadou pentru achiziționarea diferitelor echipamente sportive.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie