-0.4 C
Campulung Muscel
duminică, 29 ianuarie, 2023

Ca în filme. Poliţiştii au tras 23 de focuri de armă pentru a opri un şofer băut

Alte Știri

Un bărbat de 51 de ani din comuna suceveană Şcheia, care nu a oprit la semnalele poliţiştilor, a fost prins în trafic, sâmbătă dimineaţă, după o urmărire în care poliţiştii au tras 23 de focuri de armă, informează News Bucovina.

Incidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 5.20, când un echipaj de ordine publică din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Şcheia, a observat în trafic un autoturism înmatriculat în judeţul Suceava despre al cărui conducător auto existau date că a consumat băuturi alcoolice, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Potrivit sursei citate, echipajul de poliţie a activat semnalele acustice şi luminoase pentru oprirea autoturismului, însă şoferul nu s-a conformat şi a mărit viteza de deplasare, fiind efectuată o urmărire în trafic pe o distanţă de circa 4 km pe mai multe străzi din comuna Şcheia, iar ulterior pe raza municipiului Suceava.

În momentul în care vehiculul urmărit a ajuns într-o intersecţie principală din Suceava, conducătorul auto a frânat brusc, iar poliţiştii au coborât din autospecială pentru a-l intercepta.

Conducătorul auto a efectuat o manevră de mers cu spatele şi a pornit din nou în viteză, moment în care cei doi poliţişti au făcut uz de armă, trăgând în anvelopele autoturismului, fără să se pună în pericol viaţa sau integritatea altor persoane sau bunuri. Continuarea o găsiți AICI.

 

Ultimele Știri

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită

Doi inspectori de la Fisc prinși în flagrant când cereau mită. Cei doi inspectori din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă...

Alte știri din aceeași categorie