23 C
Campulung Muscel
duminică, 21 iulie, 2024

Decizie de ultimă oră. Ce se întâmplă cu cardurile de energie!

Alte Știri

Decizie de ultimă oră. Ce se întâmplă cu cardurile de energie! Românii îşi pot achita facturile cu bani de la stat şi după data de 31 martie, deoarece valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită joi de Guvern.

Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene. De acestea beneficiază 2,8 milioane de locuințe, a spus, joi, premierul Marcel Ciolacu.

CITEȘTE ȘI. O nouă lege în România. Se plătesc câte 718 lei pe lună de persoană

Moneda digitală euro este esențială pentru reducerea dependenței Uniunii Europene de platformele externe de plăți internaționale, ceea ce expune Europa la vulnerabilități, inclusiv în scenarii în care operațiunile devin imposibile „chiar și pentru doar 1 sau 2 zile”.

Decizie de ultimă oră. Ce se întâmplă cu cardurile de energie!

Pentru că 1,1 milioane beneficiari încă mai au bani pe carduri, era vital să luăm această decizie pentru ca măsura de ajutor pentru facturi să nu se risipească, a continuat premierul.

Mai exact, românii beneficiari ai cardurilor de energie aveau posibilitatea să le mai utilizeze doar până la 31 martie 2024, data la care acestea urmează să expire.

CITEȘTE ȘI. Interdicție totală în România din data de 3 Mai! Ce e urgent de știut!

Acum, valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită până la 31 mai 2024.

Cardurile pot fi folosite atât pentru achitarea facturilor curente, cat și a celor restante, exclusiv pentru consumul de energie de la adresa de domiciliu a beneficiarului. Mai mult decât atât, beneficiarii pot efectua mai multe plăți către diferiți furnizori până când suma disponibilă pe card este epuizată. Continuarea o găsiți AICI.

CITEȘTE ȘI. Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta. Lovitură politică din partea prefectului liberal!...

Alte știri din aceeași categorie