23 C
Campulung Muscel
duminică, 21 iulie, 2024

Bani de la Stat. Se acordă 10.000 de lei de persoană. Banii intră în card

Alte Știri

Bani de la Stat. Se acordă 10.000 de lei de persoană. Banii intră în card. Unii români au profitat deja de acest lucru și au ajuns să primească banii. E foarte simplu. Ce ai de făcut?

Se dau în jur de 2.000 de euro (10.000 lei), bani de la stat pentru anumiți români. Este vorba despre programul de vouchere denumit ”Prima Conectare”. Ce prevede acest program?

CITEȘTE ȘI. Decizie de ultimă oră. Ce se întâmplă cu cardurile de energie!

Românii care stau la curte pot beneficia de el și pot încasa banii. Iar Laurențiu Neculaescu, președintele Administrației Fondului pentru Mediu (AFM), spune că suma fondurilor totale se ridică la 850 de milioane de lei.

Bani de la Stat. Se acordă 10.000 de lei de persoană. Banii intră în card

Momentan, în program sunt implicate deja în jur de 34.000 de gospodării. Acestea urmează să beneficieze de branșarea sau de racordarea la rețelele publice cu apă și canal. „Este un program rezultat din PNRR, am avut deja două sesiuni de finanțare”, a declarat Laurențiu Neculaescu pentru DCNews. Și nu e prima oară când se oferă banii.

CITEȘTE ȘI. O nouă lege în România. Se plătesc câte 718 lei pe lună de persoană

Au mai existat două sesiuni în trecut, când aproximativ 300 de milioane de lei au mai fost contractați. „În cele două sesiuni derulate până acum, avem undeva în jur de 300 de milioane lei contractați și undeva la 34.000 de gospodării care vor beneficia de branșamentele de apă și canal”, a mai spus președintele AFM.

Ce valoare au voucherele și care sunt condițiile de acordare? Românii care pot beneficia de aceste vouchere sunt cei care au venituri reduse: 1700 de lei net/membru de familie.

CITEȘTE ȘI. Apare un Altfel de Euro. Ce se va întâmpla cu banii vechi?

În același timp, ei mai beneficiază și de o finanțare oferită de AFM. Valoarea acesteia este de 1.900 de euro pentru fiecare gospodărie pentru branșamentul de apă și canal.

„Da, eligibili aici sunt cei cu venituri reduse. Trebuie să aibă sub 1700 de lei net/membru de familie și beneficiază de o finanțare acordată de AFM de 1.900 de euro pentru fiecare gospodărie pentru branșamentul de apă și canal”, a mai spus Laurențiu Neculaescu pentru sursa menționată.

CITEȘTE ȘI. Interdicție totală în România din data de 3 Mai! Ce e urgent de știut!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta. Lovitură politică din partea prefectului liberal!...

Alte știri din aceeași categorie