23 C
Campulung Muscel
duminică, 21 iulie, 2024

Este o tragedie imensă în Muscel! Chiar strigător la Cer…..

Alte Știri

Este o tragedie imensă în Muscel! Chiar strigător la Cer…..Duminică seara, pe data de 16 iunie, a izbucnit un scandal între doi frați din comuna Mioarele, sat Mățău.
Certurile dintre cei doi frați, Nicușor J. de 41 ani și Petre J. de 52 ani, erau cunoscute de vecini. Ba, chiar și pe la poliție ajungeau plângeri scrise chiar de Petre. Plângeri pe care Petre, le și retrăgea, gândind probabil să nu îi facă rău lui Nicușor.

CITEȘTE ȘI. Aromaterapie de la teii seculari. Aceștia înconjoară Bulevardul Pardon din Câmpulung Muscel

Duminică seara însă, lucrurile au luat-o razna. Nicușor și soția lui veneau acasă cu vacile. Cei doi mânau vacile cu un tractor.
Au trecut pe lângă casa fratelui când o vită s-a desprins de cârd și a rămas, cu mult, în urmă. Atunci, Petre J., fratele mai mare, i-a atras atenția mezinului să îndepărteze vaca de mașina fiului său că o poate lovi și îi provoacă avarii. Drept răspuns, cumnata lui, Cornelia J., a început să-i adreseze injurii și să-l amenințe.

CITEȘTE ȘI. Se bea apă după ureche, de la izvorul din parcul Kretzulescu (fostul Olga Bancic). Mulți habar nu au ce fac!

Este o tragedie imensă în Muscel! Chiar strigător la Cer…..

CITEȘTE ȘI. Hai pe canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

Se pare că, Petre ar fi îmbrâncit-o pe femeie, iar Nicușor, să-și apere consoarta, s-a repezit și i-a ars una lui Petre, apoi a fugit.
Au plecat după el, Petre și fiul său Andrei, de 24 de ani. Petre i-a tras fratelui mai mic un pumn, iar Andrei i-a croit una în cap cu un boloboc. Nicușor a picat secerat.

CITEȘTE ȘI. Câți bani trebuie să aibă un pensionar ca să supraviețuiască o lună de zile

De pe data de 16 iunie, când a ajuns la Spitalul Județean Argeș în stare critică, în comă, Nicușor a fost ținut în viață de aparate, numai că, inima lui a încetat să mai bată vineri seara. Acesta a decedat.
Andrei și tatăl lui Petre se află în arestul IPJ. Luni, 17 iunie, au fost prezentați Tribunalului Argeș cu propunerea arestării preventive. Tribunalul Argeș a admis cererea.

CITEȘTE ȘI. Cine ghicește ce e? Au apărut ca ciupercile după ploaie în tot orașul Câmpulung Muscel

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta. Lovitură politică din partea prefectului liberal!...

Alte știri din aceeași categorie