11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

Ghiciți ce e în podul acestei clădiri monument istoric din centrul Câmpulungului? Nici nu vă trece prin cap

Alte Știri

Ghiciți ce e în podul acestei clădiri monument istoric din centrul Câmpulungului? Nici nu vă trece prin cap. Până la reabilitarea acestei clădiri pe fonduri europene cine își face de cap. Este vorba despre primăria Câmpulung.

Proiectul este în lucru iar investiția se ridică la peste 32 de milioane de lei. Pe vreme fostului primar Liviu Țâroiu, această încercare nu a primit viză de la Institutul care se ocupă de monumentele istorice.

Cum ați vrea să fie viitorul primar al orașului Câmpulung Muscel?

View Results

Loading ... Loading ...

Ghiciți ce e în podul acestei clădiri monument istoric din centrul Câmpulungului? Nici nu vă trece prin cap

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Doreii Câmpulungului. Suntem de râsul lumii!

Clădirea se apropie de împlinirea a 90 de ani, fiind sediul Prefecturii județului Muscel. După ce a preluat mandatul de primar, Elena Lasconi a băgat o frmă care a reabilitat podul primăriei Câmpulung. S-a reparat într-o parte, s-a stricat în alta.

CITEȘTE ȘI. Cadeeee, dă-te bă că cadeeee, cade, cade, cade, tencuiala…. Dar e Regală

Și uite așa până când podul va intra într-o reabilitare totală cine își face de cap aici sunt păsările. Ciorile, porumbeii și guguștucii au reușit să intre pe niște geamuri sparte și să se cuibărească.

Ghiciți ce e în podul acestei clădiri monument istoric din centrul Câmpulungului? Nici nu vă trece prin cap

Se pot vedea prin geamurile mici de sub acoperiș. Hihi. Nu păsările sunt o problemă, ci Elena Lasconi a găsit aici un adevarat iaz. Apa era strânsă într-un bazin improvizat din folii de celofan iar angajații au uitat să mai arunce colecta. Și uite așa s-a forrmat un adevărat heleșteu care s-a drenat prin pereții de la mansardă, pe unii distrugându-i prin interior.

CITEȘTE ȘI. Cum se defilează la Câmpulung Muscel cu purceaua moartă pe patru roți și se numește ARO! Vai de mama noastră

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie