29.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 19 iunie, 2024

În premieră, Caravana Educației ajunge în Argeș! Sportul va fi promovat în școli prin Revista Născut pentru Sport

Alte Știri

În premieră, Caravana Educației ajunge în Argeș! Sportul va fi promovat în școli prin Revista Născut pentru Sport.

 Astăzi, 24 mai 2024, la Consiliul Județean Argeș a avut loc o nouă întâlnire cu reprezentanții asociațiilor și cluburilor sportive din județ.
A fost o întâlnire non-formală stabilită la invitația vicepreședintelui Adrian Dumitru Bughiu. De asemenea a echipei din cadrul Direcției Cultură, Turism și Tineret, coordonată de Roxana Stoenescu, director al acestui departament.

În premieră, Caravana Educației ajunge în Argeș! Sportul va fi promovat în școli prin Revista Născut pentru Sport

În contextul în care s-a încheiat concursul de proiecte, fiind semnate contractele de finanțare prin care Consiliul Județean Argeș sprijină activitățile sportive în anul 2024, în centrul discuțiilor de astăzi au fost evenimentele sportive programate pentru a doua jumătate a anului.
Precum și modalitățile prin care Consiliul Județean Argeș poate să vină în continuare în sprijinul asociațiilor și cluburilor pentru organizarea acestora.

Adrian Bughiu: ”Împreună cu echipa de la Consiliul Județean Argeș, am sprijinit numeroase proiecte ale cluburilor și asociațiilor sportive din Argeș”

“Copiii și tinerii, alături de mentorii și antrenorii lor, trebuie încurajați și susținuți în activitatea sportivă.
De la începutul mandatului, împreună cu echipa de la Consiliul Județean Argeș, am sprijinit numeroase proiecte ale cluburilor și asociațiilor sportive din Argeș.

CU CINE VOTAȚI LA PRIMĂRIA CÂMPULUNG, LA ALEGERILE DIN DATA DE 9 IUNIE?

  • MĂDULĂREA GEORGEL - PSD (45%, 2.111 Votes)
  • LASCONI ELENA VALERICA - Alianța Drepta Unită USR-PMP-FORȚA DREPTEI (35%, 1.662 Votes)
  • DOBRESCU ANDREI - AUR (8%, 380 Votes)
  • MĂGEANU NORRIS MARCU - PNL (5%, 213 Votes)
  • ZICHIL ALEXANDRU IONUȚ - Partidul Alternativa Dreaptă (4%, 200 Votes)
  • DUMITRESCU MARIUS - Partidul S.O.S România (2%, 80 Votes)
  • STUPARU IOAN VIRGIL - PUSL (1%, 60 Votes)

Total Voters: 4.706

Loading ... Loading ...
Anul acesta am alocat cel mai mare buget în ceea ce privește finanțările nerambursabile pentru activități nonprofit de interes general. Inclusiv în domeniul sportului.
Vreau să vă asigur în continuare de toată deschiderea și de tot sprijinul în activitatea pe care o desfășurați.” – Adrian Dumitru Bughiu, vicepreședinte Consiliul Județean Argeș.

CITEȘTE ȘI: Argeșul pe primul loc! Are un Paraclis într-un loc unde nici cu gândul, nu gândești! Video

În premieră, cu sprijinul Consiliului Județean Argeș, Caravana Educației ajunge în județul nostru. Sportul va fi promovat în școlile din Argeș prin Revista Născut pentru Sport, un proiect care are ca partener oficial Ministerul Educației.

La întâlnirea de astăzi a fost prezentă Beatrice Mercado, președintele Asociației Junior SPORT. Aceasta a anunțat că primul număr al revistei va ieși din tipar în luna noiembrie.
Va cuprinde atât poveștile legendelor sportului argeșean, cât și prezentarea performanței actuale obținută de seniorii campioni, dar și de juniorii de succes.
Conținutul revistei va fi creat în colaborare cu asociațiile și cluburile sportive din Argeș. Revista se va distribui gratuit în școli, iar printre elevi vor fi prezenți și sportivii de performanță ai Argeșului.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România. Ceremonia de depunerea a jurământului a avut loc la Ministerul...

Alte știri din aceeași categorie