11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

Mega anunț pentru clienții REVOLUT. Se dau credite de nevoi personale, online, foarte rapid!

Alte Știri

Mega anunț pentru clienții REVOLUT. Se dau credite de nevoi personale, online, foarte rapid! Banca digitală Revolut care are în România 3,5 milioane de clienți retail și peste 40 de milioane de clienți la nivel global, a anunțat miercuri lansarea ofertei sale de refinanțare a creditelor, în premieră globală, pe piața din România.

CITEȘTE ȘI. Litiera pentru pisici: 3 trucuri pentru ca pisica ta să învețe să o folosească într-o clipă

Revolut lansează un produs de refinanţare a împrumuturilor luate la alte bănci. România fiind prima piață pe care intră cu acest tip de credit de nevoi personale. Rata dobânzii este fixă pe toată perioada de creditare. În funcţie de profilul clientului şi suma solicitată, dobânda poate varia între 6,99% şi 15,99%. Perioada de rambursare este de cel mult 60 de luni.

Mega anunț pentru clienții REVOLUT. Se dau credite de nevoi personale, online, foarte rapid!

În august 2022, banca a lansat pe piata locală creditul de consum şi a ajuns la un volum de împrumuturi aprobate de 1,3 miliarde lei.

Produsele de creditare sunt oferite de Revolut Bank, entitate licenţiată în Lituania, care derulează operaţiuni bancare în Spaţiul Economic European (SEE).

CITEȘTE ȘI. Decizie obligatorie pentru toți proprietarii de apartamente

„Clienţii pot opta pentru refinanţarea uneia sau mai multor facilităţi de creditare acordate în lei de către alte bănci din România sau de către Revolut. Pot fi refinanţate atât alte credite de nevoi personale, cât şi carduri de credit sau facilităţi de descoperit de cont (overdraft). În plus, clienţii au varianta de a solicita o sumă suplimentară de bani.

Ca şi în cazul creditului de nevoi personale, valoarea maximă pe care o poate avea un credit de refinanţare acordat de Revolut este de 200.000 lei”, a declarat Cristian Voinea, Senior Product Manager Credite la Revolut.

CITEȘTE ȘI. Trucuri WhatsApp. Ce nu știai despre apăsarea lungă, în program!

Solicitarea de refinanţare se face direct din aplicaţie, iar informaţiile privind facilităţile de creditare eligibile pentru refinanţare sunt extrase automat din surse oficiale şi prezentate clientului în vederea  selectării creditelor pe care doreşte să le refinanţeze, oferindu-i acestuia posibilitatea de a vedea, în timp real, potenţialul impact al refinanţării în totalul de plată lunar.

CITEȘTE ȘI. Adio Dedeman și eMag! Ce veste pentru toți clienții…

”Următorul pas în strategia noastră este acela de a deveni contul bancar principal al clienţilor români, iar lansarea creditului de nevoi personale cu refinanţare ne duce mai aproape de această ţintă. Suntem bucuroşi să fim prima piaţă unde lansăm acest produs şi astfel să aducem o experienţă de banking diferită, ce se bucură de aprecierea milioanelor de clienţi pe plan local”, a declarat Gabriela Simion, Director General al sucursalei Revolut Bank din România.

Anunţ important pentru clienţii Revolut care călătoresc în străinătate 

Un exemplu de calcul : pentru un credit de refinanţare Revolut, un client care împrumută 35.000 lei pe un termen de 60 de luni, cu o dobândă anuală fixă de 8,29%, va avea un total de plată de 42.872,48 lei, iar suma de plată lunară va fi de 714,54 lei. Dobânda anuală efectivă (DAE) este 8,62%. Clientul va fi supus unei verificări de credit;

Se pot refinanţa doar credite acordate în lei.

CITEȘTE ȘI. WOW. Primul centru de sterilizare și înregistrare câini din România, s-a inaugurat cu fast în Argeș

Revolut are peste 3,5 milioane de clienţi persoane fizice, România fiind una dintre pieţele unde  oferă produse de creditare prin intermediul entităţii bancare înregistrate în Europa: Franţa, Germania, Irlanda, Lituania, Polonia, Spania. Continuarea o găsiți AICI.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie