11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

Pentru ce vine Mircea Geoană să petreacă o zi full în Argeș

Alte Știri

Pentru ce vine Mircea Geoană să petreacă o zi full în Argeș.

Vineri, 12 aprilie 2024, Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană va fi prezent în județul Argeș.

Dincolo de o vizită oficială la una dintre marile companii de producție din județ, prezența înaltului demnitar are ca obiectiv lansarea, în județul Argeș, a cărții “Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO.”

Pentru ce vine Mircea Geoană să petreacă o zi full în Argeș

Evenimentul, organizat de Asociația Proiectul România 2030, România Renaște! și Editura Litera va fi organizat, în județul Argeș, în două locații:

📌 La Pitești, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene “Dinicu Golescu”, începând cu ora 13:00.

📌 La Topoloveni, în sala de Consiliu a Primăriei, începând cu ora 16:00.

CITEȘTE ȘI. Argeșul pe primul loc. Are mai nou aplicație pe telefonul tău. Îl descoperi printr-un singur click!

Secretarul General Adjunct al NATO va participa – în cadrul celor două evenimente – la discuții publice având ca tematică acest proiect publicistic definit ca fiind rodul unui parcurs de viață care i-a permis să înțeleagă atât politica internațională, cât și pe cea românească din perspective relevante.

CITEȘTE ȘI. Un spital din Argeș este unul dintre puținele din țară care are acum un bazin hidrokinetoterapie în interior, cu un spațiu generos

“Mă bucur că, scriindu-mi cartea, abia azi pot să împărtășesc cu cititorii mei din țară și din străinătate reflecțiile și concluziile ultimilor aproape patru ani în care, în calitate de secretar general adjunct al NATO, am putut experimenta o nouă perspectivă asupra subtilei rețele de interacțiuni dintre strategia militară, politică, economie, tehnologie și societăți în ansamblul lor.

CITEȘTE ȘI. Cum a ajuns Raed Arafat un prieten al Argeșului. Legăturile neștiute de foarte mulți

Când am preluat funcția, în octombrie 2019, am devenit primul cetățean al uneia dintre noile democrații intrate în Alianță după căderea Zidului Berlinului care ajungea la acest nivel al ierarhiei. Postura de deschizător de drumuri nu este întotdeauna comodă, dar este, cu siguranță, cea mai stimulatoare și cea mai propice pentru reflecție și autoreflecție.”, explică Secretarul General Adjunct al NATO resorturile care stau în spatele acestui proiect.

CITEȘTE ȘI. 3, 2, 1, START. Un copac pentru fiecare câmpulungean. Cea mai mare campanie din istoria orașului de la poalele Mateiașului

“O analiză politică a vremurilor noastre realizată cu măiestrie. Ca un om de stat experimentat și ca lider politic interesat de destinul și de bunăstarea țării sale, Mircea prezintă o viziune cutezătoare care ar inspira viitorul oricărui stat modern inovativ. – Jens Stoltenberg, secretar general al NATO.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie