35.2 C
Campulung Muscel
marți, 16 iulie, 2024

Săli de jocuri amendate de jandarmi

Alte Știri

În cursul nopții trecute, jandarmii argeșeni au desfășurat mai multe acțiuni de verificare a respectării măsurilor sanitare impuse pentru această perioadă, iar în urma controalelor, două societăți comerciale cu domeniul de activitate săli de jocuri de noroc au fost sancționate cu amenzi în valoare de 15.000 de lei.

            La prima societate comercială, jandarmii au constatat faptul că angajații nu au luat măsurile legale de a verifica certificatele verzi ale persoanelor care se aflau în interior.

În această situație au fost aplicate 4 sancțiuni în valoare de 4000 de lei, atât administratorului cât și persoanelor care nu au putut prezenta certificatul verde.

            La cealaltă societate comercială, verificările au avut loc după ora 22.00, iar jandarmii au descoperit că aceasta încă funcționa cu sala de jocuri deschisă, mai mult de atât persoanele care se aflau în interior fumau, acest lucru fiind interzis.

În această situație, jandarmii au aplicat 9 sancțiuni contravenționale în valoare de 11.000 de lei.

Abaterile legale au constat în faptul că administratorul societății comerciale nu a luat măsurile legale de a verifica certificatele verzi, a permis fumatul în interior și funcționarea sălii de jocuri în afara intervalului orar 05.00-22.00.

Ultimele Știri

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos. Prefectul Dragoș Predescu face vizite de...

Alte știri din aceeași categorie