17.7 C
Campulung Muscel
luni, 2 octombrie, 2023

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul!

Alte Știri

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul! Joi, când creştinii ortodocşi sărbătoreau Înălţarea Domnului şi bisericile erau pline de oameni, judeţul Argeș a fost răscolit de oamenii legii.

Cei de la Acțiuni Speciale au efectuat zeci de percheziţii vizând comiterea infracțiunilor de trafic de imigranți, trafic de persoane, trafic de droguri, delapidare.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Câmpulungul luat la pas de mascați și procurori. Dubele au împânzit orașul!

Astfel, o importantă rețea de traficanți de imigranţi a fost anihilată de oamenii legii. Înființat anul trecut, grupul a reușit să transfere peste graniţă un număr mare de imigranţi, pe o rută ce începea în Bulgaria și se termina în Germania.

CITEȘTE ȘI. Doliu uriaș! Un cunoscut jurnalist a murit!

Cele mai multe descinderi au avut loc în Argeș, la Câmpulung, fiind vizați șoferi care conduceau vehicule folosite la transportul imigranţilor.

Peste 35 de suspecți au fost conduşi la sediul DIICOT pentru audieri, iar anchetatorii au cooperat cu autoritățile judiciare din Bulgaria, Ungaria și Germania, beneficiind și de suportul EUROPOL, care a facilitat schimbul de informații.

CITEȘTE ȘI. Vestea dureroasă a zilei! Cunoscutul om de afaceri, Gheorghe Pristavu a plecat la Ceruri!

Ultimele Știri

Anunț important din partea APĂ CANAL 2000

S.C. APĂ CANAL  2000  S.A.  aduce la cunoștință utilizatorilor care sunt potențiali poluatori prin natura activităților desfășurate și implicit...

Alte știri din aceeași categorie