16.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

Cutremur puternic foarte aproape de Câmpulung Muscel. Al treilea, în ultimele 12 ore în România

Alte Știri

Cutremur puternic foarte aproape de Câmpulung Muscel. Al treilea, în ultimele 12 ore în România. A fost într-o zonă cu puține seisme, la doar 7 km adâncime, după cum a anunțat Institutul Național de Fizica Pământului.

Activitate seismică intensă pe teritoriul patriei. După două seisme produse în această dimineață și după-amiază din care unul s-a și resimțit, miercuri seara a fost un nou cutremur de data aceasta la Brăila.

Cum ați vrea să fie viitorul primar al orașului Câmpulung Muscel?

View Results

Loading ... Loading ...

CITEȘTE ȘI. Ghiciți ce e în podul acestei clădiri monument istoric din centrul Câmpulungului? Nici nu vă trece prin cap

De data aceasta, seismul nu a fost resimțit de locuitori.

Cutremur puternic foarte aproape de Câmpulung Muscel. Al treilea, în ultimele 12 ore în România

Cutremurul a fost la o adâncime de numai 7 km și a ajuns până în Ucraina.

„În ziua de 10 Aprilie 2024, la ora 20:42:42 (ora locală a României), s-a produs în MUNTENIA, BRAILA un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.3, la adâncimea de 7.3 km.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 9km N de Braila, 11km S de Galati, 64km V de Izmayil, 64km V de Tulcea, 76km SE de Focsani, 96km E de Buza”, potrivit anunțului Institutlui.

CITEȘTE ȘI. Cum se defilează la Câmpulung Muscel cu purceaua moartă pe patru roți și se numește ARO! Vai de mama noastră

Un prim cutremur a avut loc miercuri la 9.50. Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului a anunțat c0 acelă cutremur a avut o magnitudine de 3,4 pe scara Richter și a avut loc la ora 9:54.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Luați cu pâine. Urâțenia din Câmpulung Muscel. E așa de aproape o jumătate de veac

Epicentrul seismului a fost localizat la o adâncime de 75,3 kilometri, la 35 de kilometri nord-vest de Focșani, 71 de kilometri nord de Buzău, 75 de kilometri est de Sfântu-Gheorghe, 86 de kilometri sud-vest de Bârlad, 87 de kilometri sud de Bacău și 90 de kilometri est de Brașov.

CITEȘTE ȘI. Clipul care s-a viralizat în TIKTOK. E făcut în centrul municipiului Câmpulung! Viața în România, în anul 2024

Cutremurul a fost resimțit de locuitorii din Sectorul 6 al Capitalei, precum și de cei din Ilfov.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie