26.8 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

Program de Rusalii. Cum vor funcționa supermarketurile, mall-urile, magazinele, Poșta și instituțiile

Alte Știri

Program de Rusalii. Cum vor funcționa supermarketurile, mall-urile, magazinele, Poșta și instituțiile. Ce program au marile centre comerciale pe 23 și 24 iunie, când românii au două zile libere de la stat, cu ocazia sărbătorii Rusaliilor? Cum își vor desfășura activitatea Lidl, Kaufland, Carrefour, Auchan, Profi sau Mega Image?

CITEȘTE ȘI. Câți bani trebuie să aibă un pensionar ca să supraviețuiască o lună de zile

Prima zi de Rusalii va pica duminică, pe 23 iunie, iar supermareturile și mall-urile vor funcționa după programul specific unei zile de weekend. La fel și luni, în a doua zi de Rusalii, se va lucra tot normal.

CITEȘTE ȘI. Floarea care crește pe toate gardurile e minune. Te scapă de toate insectele periculoase

Drept urmare, vei putea trece pragul Lidl, Kaufland, Carrefour, Auchan, Profi sau Mega Image fără nicio problemă. Totodată, nu este exclus să fie oferte la produsele de pe rafturi, fiind sărbătoare, așa că puteți profita de acestea.

Program de Rusalii. Cum vor funcționa supermarketurile, mall-urile, magazinele, Poșta și instituțiile

CITEȘTE ȘI. Hai pe canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

În schimb, băncile vor fi închise luni, 24 iunie, și își vor relua activitatea obișnuită, marți, 25 iunie. Excepție de la regulă fac anumite bănci, care au agențiile în mall-uri. Acelea sunt deschise și duminică, 23 iunie 2024, dar și luni, 24 iunie, după programul de funcționare al mall-ului respectiv.

Programul de lucru al Poştei Române

Luni, 24 iunie 2024 (a doua zi de Rusalii), toate subunităţile poştale din mediul urban şi rural vor fi închise. Începând de marți, 25 iunie, acestea își vor relua programul normal de lucru, a transmis compania.

CITEȘTE ȘI. Permisul auto va fi valabil doar 2 ani pentru acești șoferi. Lovitură grea

Ce program au cabinetele medicale

Și cabinetele medicale vor fi închise luni, 24 iunie, urgențele urmând să fie asigurate de Serviciul UPU-SMURD.

Bugetarii vor mai avea o zi liberă 15 august, când vor sărbători Adormirea Maicii Domnului. Ziua va pica într-o zi de joi, astfel că Guvernul României a decis ca și ziua de vineri, 16 august, să fie liberă pentru bugetari.

CITEȘTE ȘI. Veste imensă pentru tătici! Câte zile primesc de la muncă

CITEȘTE ȘI. Statul trimite pensionarii în vacanțe. Plătește 2.900 de LEI, seniorilor pentru distracție

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie