29.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 19 iunie, 2024

O câmpulungeancă este în fruntea Asociației Farmaciilor și Farmaciștilor din România (AFFR). Primul eveniment pe care l-a organizat cu succes!

Alte Știri

O câmpulungeancă este în fruntea Asociației Farmaciilor și Farmaciștilor din România (AFFR). Primul eveniment pe care l-a organizat cu succes! Asociația Farmaciilor și Farmaciștilor din România (AFFR) a organizat prima ediție a „Farma Forum – Bune practici în sistemul de sănătate”, un eveniment pe parcursul căruia membrii AFFR, cât și invitații prezenți au primit informații valoroase de la oficialități emblematice din domeniul sănătății, dar și de la reprezentanții Asociației Naționale a Farmaciilor din Portugalia (ANF), care reprezintă peste 94% din farmaciile din portugheze.

CU CINE VOTAȚI LA PRIMĂRIA CÂMPULUNG, LA ALEGERILE DIN DATA DE 9 IUNIE?

 • MĂDULĂREA GEORGEL - PSD (45%, 2.111 Votes)
 • LASCONI ELENA VALERICA - Alianța Drepta Unită USR-PMP-FORȚA DREPTEI (35%, 1.662 Votes)
 • DOBRESCU ANDREI - AUR (8%, 380 Votes)
 • MĂGEANU NORRIS MARCU - PNL (5%, 213 Votes)
 • ZICHIL ALEXANDRU IONUȚ - Partidul Alternativa Dreaptă (4%, 200 Votes)
 • DUMITRESCU MARIUS - Partidul S.O.S România (2%, 80 Votes)
 • STUPARU IOAN VIRGIL - PUSL (1%, 60 Votes)

Total Voters: 4.706

Loading ... Loading ...

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Bijuteria Câmpulungului din Muscel. Scrie istorie și are un ceas care valorează o avere!

În cadrul forumului, au fost dezbătute subiecte de mare importanță precum:

 1. Redarea prestigiului profesiei de farmacist
 2. Prioritățile și obiectivele strategice pentru 2024 în sectorul farmaceutic
 3. Bunele practici în sistemul de sănătate
 4. Importanța și rolul asociațiilor profesionale

VIDEO. Clădirea urât mirositoare din Câmpulung Muscel! E pentru filme horror

“În calitate de vicepreședinte AFFR sunt tare mândră de anul intens, provocator, însă foarte productiv ce tocmai a trecut de la înființare, iar Farma Forum a fost evenimentul de celebrare, un eveniment prin care am mai pus o cărămidă la ,,mai binele farmaciilor, farmaciștilor și pacienților”.
Mulțumim membrilor si speakerilor pentru prezența și implicarea în cadrul evenimentului”, a declarat Diana Copae pentru Ziarul din Muscel.

CITEȘTE ȘI. Turiștii forțați să intre în Câmpulung Muscel cu căști de protecție!

O câmpulungeancă este în fruntea Asociației Farmaciilor și Farmaciștilor din România (AFFR). Primul eveniment pe care l-a organizat cu succes!

S-au alăturat dezbaterii și Răzvan Prisada, președinte al ANMDMR, Claudiu Tronciu, director general al C.A.S.A.O.P.S.N.A.J, Florian Bodog și László Attila – senatori și importante asociații profesionale din domeniul farmaceutic. Evenimentul a avut ca scop evidențierea celor mai bune practici în sistemul de sănătate, precum și sublinierea importanței rolului asociațiilor și al farmacistului în relația cu pacienții și autoritățile.

CITEȘTE ȘI. LIDL face angajări. Salarii de 7.000 de lei, tichete de masă, tichete-cadou, bonusuri imense

AFFR își propune să consolideze, dezvolte și promoveze profesia de farmacist, susținând practici de înaltă calitate și oferind suport membrilor săi în toate aspectele activității farmaceutice. De la început, Asociația a vizat să fie un agregator de soluții durabile pentru sistemul de sănătate.

CITEȘTE ȘI. Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

ANF a fost înființată în octombrie 1975, ca succesor al organizației Grémio Nacional das Farmácias. Organizația reprezintă 94% din toate farmaciile din toată comunitatea de farmacii portugheze, respectiv 2740 de membri. Misiunea sa este de a apăra interesele morale, profesionale și economice ale proprietarilor de farmacii.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Vrei Rai în grădina ta, sau la ferestrele casei tale? Grădina cu flori din Câmpulung Muscel oferă servicii unice pe piața din Argeș

Despre Asociaţia Farmaciilor şi Farmaciştilor din România (AFFR)

AFFR a fost creată pentru a promova profesia de farmacist şi farmaciile, prin a oferi acestora o alternativă viabilă a reprezentării în actualul sistem de sănătate. “Asociația Farmaciilor şi Farmaciștilor din România” (AFFR) are inițiative publice, concepe și derulează proiecte pentru a aduce beneficii industriei farmaceutice, sistemului de sănătate, protejând şi promovând concomitent profesia de farmacist, etica profesională şi normele de concurență loială.

CITEȘTE ȘI. Considerată „litoralul de la munte”, o stațiune de lângă Câmpulung Muscel atrage turiști pe bandă rulantă

În momentul de față, 67 de societăți comerciale au devenit deja membre AFFR, însumând peste 880 de farmacii, respectiv 10,39% din totalul farmaciilor din România, cu o cotă de piață de 12,48% din cifra totală de afaceri.

CITEȘTE ȘI. Joburi la Altex în zeci de orașe. Se oferă bonusuri, spor de weekend și tichete de masă

AFFR deține o acoperire extinsă ca număr de farmacii în România, în peste 35 de judeţe, cu mai mult de 585 de farmacii în mediu urban şi peste 290 de farmacii în mediu rural.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România

Momente emoționante. 43 de notari publici noi, în România. Ceremonia de depunerea a jurământului a avut loc la Ministerul...

Alte știri din aceeași categorie