7.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 21 februarie, 2024

Marele Hotel Regal – Câmpulung Muscel se vinde la prețul unei garsoniere

Alte Știri

Marele Hotel Regal – Câmpulung Muscel se vinde la prețul unei garsoniere. Marele Hotel Regal este construit în centrul vechi al oraşului de la poalele Mateiașului, de către Niţa Ştefănescu în anul 1890.
În ultimii ani hotelul a purtat denumirea de Hotel Unic, iar în prezent clădirea este lăsată în paragină.

Acum are un nou proprietar. Din păcatenu i-a redat frumuseţea de altădată. Mai mult decât atât vrea să scape de el, pe un preț de nimic.

Astăzi, primărița Elena Lasconi a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a vorbit și despre Marele Hotel Regal. Cei care sunt acum proprietari se țin numai de procese cu primăria Câmpulung care nu se mai termină în vechi. Iar hotelul riscă să se prăbușească din cauza degradării acestuia de la un an la altul.

Marele Hotel Regal – Câmpulung Muscel se vinde la prețul unei garsoniere

“Femeile acelea nu cedează, se țin doar de procese și dacă o să piardă și procesul, mă refer acum la spațiile noastre, da, avem decizie definitivă și irevocabilă, după care n-am mai dat în judecată pentru evacuare, probabil să mai găsească o chichiță.

Nu văd vreo rezolvare a situației de la hotelul Regal, pentru că nimeni nu vrea să cedeze toți consideră că au dreptate, dar din păcate el se deteriorează în fiecare zi. Cade tencuiala, e destul de dificil.

Să știți că până să vin eu nici măcar nu exista o evaluare a proprietății, adică și evaluarea pe care au făcut-o, nu știu cine a semnat-o, a fost uimitor, 40.000 EUR.
Așa, îl poate cumpăra primăria mâine. E dificil și din punct de vedere juridic e complicat. Da, să vedem, poate se mai schimbă și legislația poate reușim să facem ceva.

Hârtii și iarăși hârtii, trebuie să facem mai multe proceduri pentru a mări impozitul cu 500%, în sensul că trebuie să se ducă o comisie care să constate că la fel, după ce i-am trimis hârtie, nu a făcut nimic să-i dăm somații și asta este o procedură de durată. Dacă nu respectăm procedurile ne poate câștiga în instanță”, a declarat Elena Lasconi.

Ultimele Știri

Priviți distanța! Nu se apropie de Ea, le e frică că se ia!

Priviți distanța! Nu se apropie de Ea, le e frică ca se ia! La ora 12.00 a început dezbaterea...

Alte știri din aceeași categorie