16.8 C
Campulung Muscel
marți, 18 iunie, 2024

Un poliţist din Mioveni a făcut praf 8 maşini şi a fugit de la locul accidentului!

Alte Știri
Un poliţist din Argeş a fost noaptea trecută protagonistul unui carambol în oraşul Mioveni. A lovit, ca la popice, nu mai puţin de opt maşini, după care a dat bir cu fugiţii. Două persoane au fost rănite, iar pagubele produse în urma avarierii autoturismelor se ridică la zeci de mii de lei. Poliţistul va fi cercetat, când va fi găsit, pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului.

Incidentul a avut loc pe o stradă din Mioveni. Agentul de poliţie Alin Dulgherescu se afla la volanul unui autoturism de teren. Din cauza vitezei excesive a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a lovit o maşină care venea din sens invers. În urma impactului SUV-ul s-a rostogolit de câteva ori şi a lovit alte şase maşini.

Două persoane aflate în autoturismul condus regulamentar au fost rănite şi au ajuns la spital.
Bubuitura puternică produsă în urma accidentului i-a scos pe oameni afară din case. La doar câteva minute după incident ei nu au mai avut pe cine sa tragă la răspundere pentru că şoferul vinovat a fugit.
După ce a rănit doi oameni şi a avariat opt maşini, poliţistul s-a făcut nevăzut. Pentru că a fugit, poliţistul nu a putut fi testat cu etilotestul pentru a se stabili dacă el consumase alcool sau nu. Însă, va fi cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului şi riscă închisoare de la 2 la 7 ani.
Ultimele Știri

PSD la Câmpulung se menține ca în 2020, în Consiliu Local. Nu a câștigat, nici nu a pierdut

PSD la Câmpulung se menține ca în 2020, în Consiliu Local. Nu a câștigat, nici nu a pierdut. După...

Alte știri din aceeași categorie