Câştigă premiile verii la VIVO! Piteşti!
Câştigă premiile verii la VIVO! Piteşti!

Câştigă premiile verii la VIVO! Piteşti!

Trăieşte o vară de senzaţie la VIVO! Piteşti, locul în care vei avea parte de cele mai
frumoase experienţe de shopping, emoţii la intensitate maximă în timpul partidelor de fotbal ale echipei preferate şi vei fi răsplătit cu premii la cele mai tari festivaluri ale verii, sesiuni de cumpărături şi distracţie pentru întreaga gaşcă.

Pregăteşte-ţi ţinuta de festival pentru această vară, profită de reducerile de până la 50%
din VIVO! şi poţi câştiga abonamente duble la cel mai tare festival de la malul mării,
NEVERSEA. Cumpărăturile din centrul comercial îți pot aduce unul din cele 9 abonamente duble la festival sau o sesiune de shopping în valoare de 1000 de lei, în magazinele partenere.

Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că în perioada 11 iunie – 31 august te înscrii la concurs prin intermediul aplicaţiei online din Biroul de Informaţii cu un bon de cumpărături de minim 100 de lei, emis de orice magazin din incinta complexului comercial. Urmăreşte site-ul VIVO! Piteşti în fiecare zi de luni să vezi dacă ai câştigat unul din premiile săptămânale puse în joc! Apoi ia-ţi cel mai bun prieten cu tine şi distraţi-vă împreună!

Regulamentul loteriei precum şi mai multe detalii despre campanie puteti afla pe
www.vivo-pitesti.com si pe pagina https://www.facebook.com/VIVOPitesti.

Iar dacă nu ai câştigat un abonament la NEVERSEA, VIVO! Piteşti aduce distracţia în
mall pentru tine. Adună gaşca şi bucuraţi-vă de fotbal şi emoţii la intensitate maximă urmărind Campionatul Mondial pe ecranul gigant amplasat în zona de food – court. Profită, alături de prietenii tăi, de răcoarea de mall, de cea mai bună mâncare și cea mai tare atmosferă în timp ce susții echipele favorite.

Află programul difuzărilor, până pe 15 iulie, pe pagina de Facebook VIVO! Piteşti.

About The Author

Related posts