10.7 C
Campulung Muscel
luni, 3 octombrie, 2022

Cum să scapi de pungile de sub ochi. Produsul minune și pentru toate buzunarele…

Alte Știri

Cum să scapi de pungile de sub ochi. Produsul minune și pentru toate buzunarele...Costă doar 39,99 lei.

Tehnologia Hydrosphere este o tehnologie concepută pentru hidratarea intensă a pielii deopotrivă din interior şi la exterior.

Textura cu caracteristici asemănătoare unui burete a acestei tehnologii asigură o hidratare cu eliberare lentă, ce se menţine până la 24 de ore, fapt dovedit clinic:

Din interior: Întăreşte barierea naturală de protecţie a pielii pentru a reduce pierderea de apă.
De la exterior: Creează o peliculă de protecţie care eliberează lent umezeala şi protejează pielea de agresorii externi.

Stejar
Stejarul are proprietăţi antioxidante intense care ajută pielea să se adapteze la mediu, protejând-o de agresorii externi şi de deteriorările cauzate de radicalii liberi. De asemenea, conţine carbohidraţi pentru îngrijirea pielii care îmbunătăţesc hidratarea.

Polifenoli din avocado
Acţionează pe mai multe niveluri pentru a elimina pungile de sub ochi şi pentru a estompa cearcănele pentru un efect general anti-oboseală şi o strălucire sporită a pielii. Aceştia ajută la îmbunătăţirea microcirculaţiei în zona ochilor şi stimulează activitatea antioxidantă, astfel încât pielea să se protejeze de stresul oxidativ.

Cremă de ochi cu efect instantaneu de înfrumuseţare a zonei ochilor, care conferă pielii un aspect luminos, odihnit.

ILUMINEAZĂ
Formula este concepută cu polifenoli de avocado upcycled, cu efect dovedit de combatere a cearcănelor şi a petelor pigmentare şi de amplificare a strălucirii pielii.

COMBATE PUNGILE DE SUB OCHI
Aplicatorul cu 5 bile este conceput pentru a masa delicat pielea la aplicare. Acest masaj în combinaţie cu ingredientele conţinute de cremă ajută la reducerea instantanee a pungilor de sub ochi şi a aspectului obosit, îmbunătăţind micro-circulaţia sangvină şi decongestionând zona de sub ochi.

ESTOMPEAZĂ IMPERFECŢIUNILE
Formula conţine pudre ce estompează cearcănele, având un efect instantaneu de retuşare.

HIDRATEAZĂ
Formula luxuriantă este îmbogăţită cu umectanţi ce reţin umezeala şi tehnologie HydroSphere care asigură hidratare în profunzime, atât din interior cât şi din exterior, ce se menţine în timp; fapt dovedit clinic.

TEXTURA
Textură lejeră care alunecă cu uşurinţă pe piele, cu ajutorului aplicatorului cu 5 bile. Nu lasă urme strălucitoare sau albe.
CONCEPT ECHILIBRAT AL FORMULEI
Extractul de avocado conţinut de acest produs provine din fructe de avocado upcycled, care nu sunt aruncate, ci presate pentru obţinerea uleiului de avocado.
Extractul nostru de stejar este obţinut din ghindă recoltată de la stejari cultivaţi organic în Franţa.
Formula nu conţine parabeni, ulei mineral şi SLS.
VEGAN
Această formulă a fost creată cu ingrediente vegane aprobate şi este înregistrată la Societatea vegană™.
POTRIVIT PENTRU TOATE TIPURILE DE PIELE
Acesta este un produs uni-sex conceput pentru toate tipurile şi tonurile de piele, inclusiv pentru pielea sensibilă. Textura este concepută pentru a nu lăsa urme strălucitoare sau albe.

sursa – Oriflame sediul din centrul Câmpulungului

Ultimele Știri

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care...

Alte știri din aceeași categorie