LA MULȚI ANI! 25 Octombrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

LA MULȚI ANI! 25 Octombrie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Extrem de calculat, dar fără pic de meschinărie în gând sau în faptă, cu o bună măsură în toate lucrurile şi în special dotat cu extrem de rara capacitate de a simţi momentul exact în care trebuie să aştepte sau să acţioneze, nativul, a cărui spontaneitate şi dorinţă de a şoca uneori nu sunt decât calcul pur, are predestinate astral destul de numeroase victorii mărunte, dar şi câteva importante succese.

CONITAHOROSCOPISTA – Personalitatea Zilei de naștere.

Comandant unic la bordul existenţei dumneavoastră, vă conduceţi cu fermitate şi competenţă barca. Responsabil, refuzaţi să vă supuneţi vreunei autorităţi. Cavaler al timpurilor moderne, aveţi nevoie să vi se recunoască valoarea, curajul, perseverenţa şi stăpânirea de sine. Comandant şi combatant, acţionaţi în acelaşi timp pe toate fronturile. Autonom şi independent, priviţi întotdeauna înainte şi îi dispreţuiţi puţin pe cei care îşi irosesc viaţa meditând asupra trecutului. Gradul dumneavoastră de concentrare şi de atenţie este întotdeauna direct proporţional cu interesul pe care vi-l trezeşte situaţia. Intrepid, nu vă plecaţi niciodată în faţa cuiva sau a ceva. Tenacitatea şi obstinaţia dumneavoastră sunt legendare.

Dragoste: Cererile şi aşteptările dumneavoastră sunt clar stabilite; dacă nu sunt respectate, plecaţi.
Bani/muncă: Conştiincios şi eficient, posedaţi intuiţia necesară pentru a face afaceri extraordinar de productive.#CONITAHOROSCOPISTA

About The Author

Related posts