MARIUS NICOLAESCU: ,,Vrem să ajutăm pensiunile din nordul județului Argeș”
MARIUS NICOLAESCU: ,,Vrem să ajutăm pensiunile din nordul județului Argeș”

MARIUS NICOLAESCU: ,,Vrem să ajutăm pensiunile din nordul județului Argeș”

Vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Marius Nicolaescu a declarat în cadrul emisiunii Agenda Publică a postului Super Tv că vrea să implementeze proiectul pilot de la Curtea de Argeș, privind dezvoltarea turismului și în nordul județului Argeș.

La Consiliul Județean Argeș s-a înființat un Departament de Turism și Promovare Locală format din 5 persoane un compartiment care nu exista până acum. Până acum se ocupa la Consiliu Județean Argeș doar o singură persoană de turism.

,,Punctele de informare turistică sunt nefuncționale în acest moment, ne aflăm în era informaticii, totul este în online. Vrem să dezvoltăm un proiect prin care turiștii să cumpere bilete pentru a vizita obiectivele din Argeș de pe site-urile de profil.

Zona de nord este bine plasată pe turism, dar există o lipsă a informațiilor încercăm să promovăm monumentele, agenții economici nu sunt bine organizați.

Le-am recomandat acest lucru, le-am făcut o primă întâlnire la Curtea de Argeș o zonă pilot, și o să venim și la Muscel. De la o întâlnire la alta numărul celor cu pensiuni a crescut, au cerut ca ajutor de la autoritățile județene hărți și panouri de prezentare. Dacă cei care dețin pensiuni în nordul județului Argeș se vor uni într-o asociație care să fie vocală vor putea implementa multe proiecte și pe fonduri europene”, a mai declarat Marius Nicolaescu.

About The Author

Related posts