Virgil Baciu își depune candidatura pe cont propriu la alegerile parlamentare
Virgil Baciu își depune candidatura pe cont propriu la alegerile parlamentare

Virgil Baciu își depune candidatura pe cont propriu la alegerile parlamentare

După două mandate în care a ocupat fotoliul de primar în comuna Corbi, și după ce luna trecută a candidat la președinția Consiliului Județean Argeș din partea PMP, de data aceasta Virgil Baciu a luat decizia să candideze la alegerile parlamentare în mod independent. Fostul edil a declarat că aceasta a fost decizia partidului și că a acceptat-o deoarece consideră că are șanse mai mari să câștige ca independent decât din partea unui partid, fără a avea un loc eligibil pe liste.

”Eu am declarat că voi candida la Parlament, pentru Camera Deputaților, ca independent. În acest moment, pregătesc dosarul de candidat, apoi va fi luată o măsură în acest sens pentru că nu poți fi membru de partid și să candidezi independent. Este decizia mea de a candida în mod independent. În urma unor discuții cu partidul, am hotărât să fac acest lucru. Condider că am mai multe șanse să câștig ca independent decât din partea unui partid, dacă nu ai un loc eligibil pe liste.

Am analizat foarte bine situația, iar în urma unei analize pragmatice cred că am șanse de câștig. Și mi-am dat seama că, este mai bine să muncesc pentru mine decât pentru alții. Și discuțiile de la partid sunt un alt factor care a contribuit la decizia luată, însă despre aceste lucruri nu vreau să comentez. Eu mâine sau cel mai târziu luni îmi voi depune candidatura”, a declarat Virgil Baciu.

About The Author

Related posts