19.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 11 mai, 2024

Dacă sunteți interesat să vindeți sau să cumpărați rinichi, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail….

Alte Știri

Dacă sunteți interesat să vindeți sau să cumpărați rinichi, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail….„Bună tuturor. Numele meu este Dr. Kate Adams. Sunt frenolog în Spitalele Universitare Bristol NHS Foundation Trust.

Spitalul nostru este specializat în Chirurgie renală. Și ne ocupăm și de cumpărarea și transplantul de rinichi cu un donator în viață. Ne aflăm în Dubai, Marea Britanie, SUA, Malaezia. […], Respectul meu, Dr Kate Adams, Număr de telefon: […].”

„Dr. George” te invită și el: „Dacă sunteți în căutarea unei oportunități de a vă vinde rinichiul pe bani din cauza instabilității financiare și nu știți ce să faceți, contactați-ne astăzi și vă vom oferi o sumă bună de bani de 400.000 USD pentru rinichiul dumneavoastră. Numele meu este Dr. George, sunt nefrolog la City Hospital.

Spitalul nostru este specializat în chirurgie renală și, de asemenea, achiziționăm și transplantăm rinichi de la un donator viu. Suntem localizați în India, SUA, Malaezia, Singapore. Japonia.

Vă rugăm să ne informați dacă sunteți interesat să vindeți sau să cumpărați rinichi sau organe, vă rugăm să ne contactați prin e-mail: […]. Număr Whatsapp: […].”  Și semnează Director Medical Șef, Dr George.

Găsesc aceste anunțuri pe site-ul unei reviste din România, urmate de alte patru, toate invocând titluri de doctori și clinici din străinătte specializate în transplantul de rinichi sau alte organe.

Îi scriu primului, „doctorului” Kate Adams, pe adresa de mail indicată la anunț. Îi cer să-mi confirme dacă acel conținut îi aparține. Îmi răspunde în doar câteva ore:  „Yes sir. Are you interested in selling?” („Da, domnule. Ești interesat să vinzi?”)

Caut să  identific persoana în baza de date a vreunui spital din Bristol, dar singura persoană cu acest nume pare a fi o femeie cu studii de teatru și regie.

Vânzarea și cumpărarea de organe este interzisă în Europa, la fel și în America 

Contactat în Statele Unite, Sorin Comșulea, fostul medic care a participat la primul experiment de transplant pe o oaie, la Cluj, ne-a explicat cum decurg lucrurile în Statele Unite.

Domnia sa lucrează în Healthcare Management de 20 de ani și spune: „Aici, transplant se face mai ales în spitalele academice, dar și la privat.

Cererea este mai mare decât oferta de organe, este un proces complex de evaluare a unui rinichi pentru a fi declarat apt pentru transplant, ce boli a avut donorul, dacă a consumat droguri, dacă are tatuaje, cancer în antecedente etc.” Continuarea o găsiți AICI.

Ultimele Știri

Minunea pentru ten din cutia de plastic. Crema de față de la Kaufland cu lapte de capră la doar 4 euro

Minunea pentru ten din cutia de plastic. Crema de față de la Kaufland cu lapte de capră la doar...

Alte știri din aceeași categorie