Breaking News
A picat la locul de muncă şi a murit…
A picat la locul de muncă şi a murit…

A picat la locul de muncă şi a murit…

Astăzi dimineață, în jurul orei 08.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați, prin SNUAU 112, despre faptul că o femeie de 60 de ani, cadru didactic la un Centru Școlar din Câmpulung Muscel, a acuzat o stare de rău, în urma căreia a intrat în stare de inconștiență.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, conform protocolului, însă din păcate fără rezultat, fiind constatat decesul.

“A zis că îi e rău şi a picat. Nu am avut timp să facem nimic, a picat şi aia a fost. Cei de la Ambulanţă nu au putut să o mai salveze. Era decedată deja. Ca fiecare, mai avem câte o boală, dar nu aşa grave încât să picăm fără suflare”, spune un coleg al femeii decedate.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au demarat cercetările, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării autopsiei, pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor fiind întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal.

About The Author

Related posts