Alexandru Oprea rămâne încă 4 ani director la Muzeul Municipal din Câmpulung!
Alexandru Oprea rămâne încă 4 ani director la Muzeul Municipal din Câmpulung!

Alexandru Oprea rămâne încă 4 ani director la Muzeul Municipal din Câmpulung!

Alexandru Oprea rămâne încă 4 ani director la Muzeul Municipal din Câmpulung! A susținut astăzi, prima conferință de presă din 2019, în Câmpulung și la o institiție publică un aspect care se întâmplă foarte rar pe plan local.

Pentru cei care nu știu reamintim faptul că pe 7 noiembrie 2013, s-a anunţat oficial numele câştigătorului, în urma concursului de desemnare a directorului Muzeului Municipal, post scos la concurs după pensionarea profesorului universitar Ştefan Trâmbaciu.

Bucureşteanul Alexandru Oprea a fost desemnat directorul Muzeului de Istorie Câmpulung. Concursul a fost susţinut de un singur candidat, iar regulamentul acestuia prevedea două probe stabilite, la care candidatul a obţinut media 9,33 şi a fost declarat admis.

Aşadar, Alexandru Oprea a îmbrăţişat după 30 de zile funcţia de director al Muzeului Municipal, cu un mandat de 4 ani.

La sfârșitul anului 2018, Alexandru Oprea a susținut un proiect de management pe care l-a trecut cu brio, din comisie făcând parte directorii de la celelalte muzee din Argeș și un desemnat din partea primarului Liviu Țâroiu.

Astăzi în cadrul conferinței de presă, suținută în holul central al Secţiei de Istorie a Muzeului Municipal Câmpulung, directorul Alexandru Oprea a prezentat perioada de management din perioada 2014 -2018.

După care principalele teme de discuție au fost expunerea țintelor ce doresc a fi atinse în perioada 2019 – 2022.

About The Author

Related posts