Astăzi comuna Schitu Golești îmbracă straie de sărbătoare!

Astăzi comuna Schitu Golești îmbracă straie de sărbătoare!

Duminică, localitatea Schitu Goleşti se află în sărbătoare. Ansambluri folclorice, grupuri vocale, dar şi interpreţi îndrăgiţi de muzică populară vor fi prezenţi la cea de-a XXV-a ediţie a zilei comunei. Gospodarii vor avea ocazia să-şi prezinte produsele agricole într-o expoziţie organizată la vechea şcoala din satul Lăzăreşti.

Deschiderea evenimentului va avea loc la ora 13.00 cu un tedeum religios. Elevii din localitate au pregătit un program un program artistic. Pe scenă vor urca și grupurile vocal folclorice Mugurașii de la Schitu, Mlădițele Mihăeștiului, Maria Gheorghițoiu elevi ai școlii Populare de Arte și Meserii din Pitești. Ansamblul folcloric Hora al căminelor culturale din Schitu Golești au pregătit un program artistic pentru toți cei care vor participa la ziua localității aflată la ce de-a XXV-ediție.

Premierea invitaților, decernarea diplomelor pentru cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie și pentru elevii cu rezultate deosebite se va face la ora 15.00.

Pentru recital vor urca pe scenă Petrică Mâțu Stoian, Gabriela Argeșeanu, Elena Sima, Radu Ștefan, Crinuța Dolbea, Grațian Bădescu, Ana Maria Cârstina, toți artiștii vor fi acompaniați de taraful Cătălin Iancu. Evenimentul se va încheia cu un foc de artificii.

About The Author

Related posts