Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Argeș va organiza joi, 20 octombrie 2016, ora 10:00, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, eveniment la care sunt invitați să participe toți absolvenții de învățământ, de orice nivel, precum și alte categorii de persoane care nu au un loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Bursa locurilor de muncă se va desfășura, concomitent, în Pitești, la Casa Cărții și în Curtea de Argeș, la sediul Agenției Locale pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Acțiunea reprezintă o oportunitate pentru toți solicitanții de locuri de muncă interesați în a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă disponibile sau, în ultima instanță, să se re(orienteze) profesional spre ocupații cu posibilități mai mari de angajare.

Agentii economici interesați să participe la bursă sunt rugați să contacteze sau să transmită oferta de locuri de muncă vacante la tel. 0248/222.415, fax 0248/222.582, e-mail: ajofm@ag.anofm.ro, cu specificația “Pentru bursa locurilor de muncă”.

Reamintim angajatorilor că pot beneficia de subvenții pentru încadrarea în muncă a persoanelor neocupate, noile prevederi legislative prezentând un grad sporit de atractivitate pentru angajarea unor astfel de persoane.

About The Author

Related posts