Candidat supriză pentru cursa internă la PNL Câmpulung

Candidat supriză pentru cursa internă la PNL Câmpulung

Liberalii câmpulungeni au organizat o conferință de presă în cadrul căreia au mai prezentat un candidat intrat în cursa internă pentru funcția de primar al municipiului Câmpulung. După lansarea profesorului Nicolae Zaharia a urmat și Florin Lițoi, profesor universitar și om de afaceri în orașul de la poalele Mateiașului.

În final Florin Lițoi, Bogdan David și Nicolae Zaharia sunt cei 3 candidați pentru cursa internă. Până la sfârșitul lunii februarie, partidul va realiza un sondaj cu întrebări multe și stufoase, cum a declarat consilierul local Lucian Ionescu în conferința de presă, iar candidatul cel mai preferat de câmpulungeni dintre cei trei va rămâne oficial candidatul partidul în campania electorală.

Toți trei au vârsta de 42 de ani s-au născut și crescut în Câmpulung au o carieră frumoasă, doi în învățământ, unul în mediul public și ingineresc. Toți trei doresc o schimbare în Câmpulung, sunt membrii vechi ai PNL.

Redactorii ziarului au realizat și un sondaj pe pagina noastră de Facebook. Tehnic nu am putut prezenta pe cei trei candidați câmpulungenilor, am venit în fața locuitorilor acestui oraș doar cu cei doi Florin Lițoi și Bogdan David, urmează ca dintre cei doi, candidatul care va obține cele mai multe voturi să fie prezentat într-un alt sondaj alături de Nicolae Zaharia și vom veni în fața dumeavoastră cu rezultatele noastre dar și cu rezultatele partidului din sondajul realizat în cursa internă de o firmă de specialitate din București.

About The Author

Related posts