De ziua tinerilor, „Fii de 2 ori MAI tânăr”!

De ziua tinerilor, „Fii de 2 ori MAI tânăr”!

De ziua tinerilor, „Fii de 2 ori MAI tânăr”! Pentru a marca ziua de 2 mai 2019, Casa de Cultură a Studenților Pitești a pregătit mai multe acțiuni culturale dedicate Zilei Naționale a Tineretului.

Astfel, începînd cu ora 09.00,  va fi organizată o Caravana a tinereții, mai exact o prezentare de tip Flashmob, la care vor participa, în principal, tineri artiști care activează în cadrul CCS Pitești.

Scenariul  prezentării este construit pe idea de a trezi spectatorilor care, accidental, care se vor găsi la momentul respectiv în zonă, sentimente de interes cu privire la rolul tinerilor în societate.

Prima adunare de acest gen va avea loc în fața sediului Casei de Cultură a Studenților Pitești, dar va continua și în alte locații, care, pentru a păstra efectul de  surpriza, vor rămâne deocamdată secrete pentru publicul larg. Nu este însă niciun secret însă că studenți piteșteni au pregătit o prezentare flashmob și în fața sediului Ministerului Tineretului și Sportului, la București, locație în care participanții se vor deplasa în număr mare, având un scenariu original.

Totodată, cu același scop, de marcare a Zilei Naționale a Tineretului, Casa de Cultură a Studenților Pitești a mai pregătit o supriză piteștenilor, și nu numai. Este vorba de  un spectacol special ce se va desfășura la Grădina de vară din Pitești (din spatele Bibliotecii județene), începând cu ora 17.00. Pe scenă, vor apărea tineri artiști talentați care activează în cadrul Casei de Cultură a Studenților Pitești. Aceștia vor dansa, vor cânta și vor interpreta diverse momente comice.

Sloganul sub care se vor desfășura acțiunile culturale din 2 mai 2019, organizate de Casa de Cultură a Studenților Pitești, este unul inspirat chiar de sărbătoarea tinerilor din România:  „Fii de 2 ori MAI tânăr”.

 

About The Author

Related posts