Fostul primar Năftănăilă verificat de oamenii legii!

Fostul primar Năftănăilă verificat de oamenii legii!

Fostul primar, Ionel Năftănăilă verificat de oamenii legii! Polițiștii din Mureș l-au căutat pe fost edil la sediul firmei, joi dimineață, în baza celor 87 de percheziții, în 11 județe, la sediile unor firme și locuințele unor persoane bănuite de evaziune fiscală. Prejudiciul cauzat este de peste 2.000.000 de lei.

La data de 18 octombrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, au efectuat 87 de percheziții, în județele Mureş, Alba, Argeş (singura verificare la Câmpulung), Arad, Bistriţa-Năsăud, Bacău, Cluj, Ilfov, Iaşi, Mehedinţi şi Neamţ, într-un dosar de evaziune fiscală.

Din cercetări au rezultat indicii că, în perioada 2016 –2018, reprezentanţii unei firme din Mureş, având ca obiect de activitate servicii de pază, ar fi stabilit o serie de relaţii comerciale fictive, cu 12 societăţi comerciale bănuite a avea un comportament de tip firmă fantomă. Aceștia sunt bănuiți că ar fi înregistrat în contabilitate facturi fiscale fără conţinut economic real, beneficiind astfel de deduceri fiscale ilegale, prin care bugetul de stat ar fi fost prejudiciat cu peste 2.000.000 de lei.

Fostul primar, Ionel Năftănăilă se pare că s-a ales cu doar cu o sperietură după ce actele firmei au fost luate l-a puricat de oamenii legii!

About The Author

Related posts