Nașul Mirea își salvează finul! Îl implică în afaceri după ce a fost pus pe fugă…
Nașul Mirea își salvează finul! Îl implică în afaceri după ce a fost pus pe fugă…

Nașul Mirea își salvează finul! Îl implică în afaceri după ce a fost pus pe fugă…

Nașul, Dorin Mirea își salvează finul! Îl implică în afaceri după ce a fost pus pe fugă… de la Piață. Ionel Vlădescu nu a mai rezistat presiunilor și și-a dat demisia din fruntea S.C Pieţe Servicii Comunitare Muscel S.R.L.

Miercuri, 24 februarie 2021, Ionel Vlădescu l-a anunţat verbal pe viceprimar că-şi dă demisia, rămânând să o depună şi în scris, pentru a se putea parcurge procedura legală de către A.G.A. de la Pieţe SRL, în vederea desemnării unui înlocuitor. În afara instalării unui director nou, cealaltă schimbare de esenţă produsă la conducerea societăţii va consta în constituirea Consiliului de Administraţie, pentru care formalităţile de înfiinţare ar trebui demarate grabnic, dacă se doreşte ca acest for să existe până la sfârşitul anului.

Demisia lui Ionel Vlădescu intervine într-un moment convenabil unei părţi a conducerii Executivului şi anume demararea proiectului de reconstrucţie a halei Pieţei Centrale. Un proiect în valoare de 15.126.251,26 lei, din care 11.298.172,39 lei, valoarea construcţiilor şi a montajului, conform votului acordat pe 30 ianuarie 2020, de Consiliul Local Câmpulung, care actualiza indicatorii tehnico-economici ai investiţiei „Construirea Halei Pieţei Centrale în Municipiul Câmpulung”. Din acest total, finanţarea Companiei Naţionale de Investiţii ar fi trebuit să fie 14.427.982,39 lei, în sarcina bugetului local intrând o contribuţie de 698.268,86 lei. Durata de realizare a investiţiei a fost apreciată la 24 de luni, din care 6 luni durează proiectarea şi 18 luni, execuţia construcţiei unei hale noi, în locul celei vechi de 60 de ani.

Pe surse am aflat că Ionel Vlădescu se va implica în afaceri, după ce nașul său, Dorin Mirea l-ar lua lângă el. De asemenea pentru funcția de conducere de la Piață rămasă vacantă se vehiculează mai multe nume, dar cel mai probabil cineva din USR va fi numit să preia toate atribuțiile.

About The Author

Related posts