O familie are nevoie de ajutorul nostru! Trăiește o dramă!

O familie are nevoie de ajutorul nostru! Trăiește o dramă!

O familie are nevoie de ajutorul nostru! Trăiește o dramă! În urmă cu trei săptămâni, această familie a rămas fără casă, anexe, mașini! Focul le-a distrus aproape tot!

De-atunci oamenii dorm într-o cameră rămasă întreagă, ca prin minune, lângă locuinţa lor. Iar pentru că iarna bate la uşă, familia greu încercată are nevoie de ajutorul nostru.

Reamintim faptul că la începutul lunii octombrie un incendiu a izbucnit la o casă din localitatea argeșeană Dâmbovicioara. Misiunea de stingere a focului a durat aproximativ 8 ore, întrucât, incendiul s-a extins la alte două locuințe. Pagubele materiale sunt uriașe. În total, au ars trei case, 4 autoturisme, o tonă de fân, 3 mc lemn de foc, mobilier și electrocasnice, 200 kg de ceară de albine și o tonă de miere.

Totul a luat foc după un scurtcircuit la instalația electrică din baia uneia dintre locuințe, iar apoi focul s-a propagat cu repeziciune la toate imobilele aflate unul lângă celălalt.

Familia care are nevoie de ajutorul nostru, pentru că a rămas săracă lipită după ce le-a ars tot se numește Miros Nicolae și a împlinit 82 de ani de curând.

Bărbatul trage speranțe ca lumea să-l ajute să înceapă reconstrucția, apoi, vorba lui, o mai vedea.

About The Author

Related posts