web analytics
Breaking News

Preotul taximetrist face legea pe străzile Câmpulungului!

Preotul taximetrist face legea pe străzile Câmpulungului!

Preotul taximetrist face legea pe străzile Câmpulungului! O.M preot la o biserica situată pe granița dintre Câmpulung și Schitu Golești este un cu totul altfel de preot decât suntem obișnuiți să-i cunoaștem pe purtătorii de sutană.

De 14 ani face slujbe în biserică iar de 3 ani face taximetrie. Dacă lăsați mașina la cârciumă pentru că ați băut și comandați un taxi, aveți toate șansele să vă spovediți pe drum unui taximetrist preot.

Asta pentru că spun colegii lui din stația de lângă Vila Paul că face tot posibilul să acapereze toți clienții, sub pretextul că este trimisul lui Dumnezeu. Mai mult decât atât nici nu mai dă pe la biserică când sunt sărbători pentru că la taximetrie se fac mult mai mulți bani, atunci când bagi și o spovedanie la mijloc.

Cum ar fi trebuit să aibă alt comportament, O.M, fiind un slujitor al Domnului a reușit să se certe cu toți colegii din cauza lăcomiei iar atunci când gonește mașina cu bulină pe străzile orașului este foarte nervos în trafic, încălcând de fiecare dată, se pare regulile! Și în stație se crede superior colegilor, pentru că tot timpul vrea să fie primul și dacă cineva îndrăznește să staționeze în zonă cheamă poliția….

About The Author

Related posts