Voluntarii Grupului CEZ în România dăruiesc zâmbete și #energiepentrubine bunicilor

Voluntarii Grupului CEZ în România dăruiesc zâmbete și #energiepentrubine bunicilor

Voluntarii Grupului CEZ în România dăruiesc zâmbete și #energiepentrubine bunicilor din Căminul Găvana din Pitești, înainte de Paște. În apropierea sărbătorilor pascale, voluntarii Grupului CEZ în România au trecut pragul Centrului de Ingrijire și Asistență Găvana din Pitești și au adus bucurie în viața seniorilor.

În timpul petrecut împreună, aceștia au recreat atmosfera caldă de #acasă, aducând tradițiile și obiceiurile de Paște în sufletele bunicilor.
Cu daruri și mireasma de sărbătoare, voluntarii Grupului CEZ în România și-au vizitat prietenii seniori și le-au înseninat ziua, oferindu-le cozonaci, sucuri naturale, iepurași de ciocolată și accesorii decorative de Paște. Activitatea a inclus și un atelier menit să încurajeze creativitatea și dezvoltarea de abilități noi, în cadrul căruia seniorii au decorat ouă și au confecționat iepurasi.

Proiectul dezvoltat de Grupul CEZ în România, în parteneriat cu Asociația Niciodată Singur – Prietenii Vârstnicilor, are ca scop diminuarea sentimentului de singurătate și creșterea stimei de sine, precum și asigurarea unei alternative variate de activități de petrecere a timpului liber, mobilizarea fizică și mentală în activitățile de socializare cu voluntarii și construirea de relații de lungă durată cu aceștia.

Grupul CEZ în România, prin intermediul platformei „Energie pentru Bine”, continuă să dăruiască sprijin membrilor din comunitate, indiferent de vârstă, demonstrând că energia vine de la oameni.

About The Author

Related posts