10 ANI de TIM GYM în CÂMPULUNG
10 ANI de TIM GYM în CÂMPULUNG

10 ANI de TIM GYM în CÂMPULUNG

În luna ianuarie, pe data de 15 a anului 2011 se inaugura prima sală de sport privată din Câmpulung – TIM GYM.

Un loc frumos amenajat, pe o suprafață de 90 mp, la etajul 2 al unei clădiri închiriate și cu 3 oameni la început de drum.

După 10 de ani de speranță și răbdare începea o poveste frumoasă. Una plină de iubire dintre oameni și fiare. Primul loc amenajat cu suflet și căldură a fost mai întâi un studio aerobic. Cu câteva discipline la modă la aceea vreme și multă pasiune din partea celor implicați, oameni care aveau cu totul alte joburi pe atunci.

Echipei TIM GYM li s-au alăturat încet-încet oameni care iubeau mișcarea, dar nu aveau unde să o practice în orașul Câmpulung. După un an spațiul s-a mărit în aceeași clădire. Și de aici așteptările au devenit realitate spun cei care conduc în prezent sala de sport.

,,Realitatea a căpătat forma unei săli de fitness mici, închegate, cu aparate noi, dar puține. Ni s-a mărit echipa cu alți doi oameni. Apoi a devenit obișnuință să schimbăm, să adaugăm la echipă, la aparatură, la discipline. Am adăugat, am învățat, ne-am instruit permanent. Am participat la cursuri de specialitate, ne-am școlit și am încercat să devenim în fiecare zi mai buni.

Au urmat ani de schimbări de cadre, de locații, de căutări de mai bine și mai bune pentru clienții noștri.

Astăzi, după 10 ani, ne aflăm într-o locație foarte potrivită, mare, de 600 de mp, fără etaj, doar parter, aerisită, înaltă, cu parcare proprie și o curte mare în care se țin clasele de aerobic în sezonul cald. Avem o sală de fitness mare, un studio aerobic de 140 mp, un studio pentru box și cardio, vestiare, dușuri fete-băieți, solar, magazin cu suplimente și, mai ales, recepție. Spațiul total de care dispune TIM GYM este de 1.600 mp. Suntem 6 oameni în echipă, o echipă de specialiști, de profesioniști, oameni pasionați de munca lor și maxim implicați în ceea ce fac. La studio aerobic avem discipline multe: step aerobic, pilates, latino fit, kangoo jumps, rebound, taebo, karate pentru copii. La sala de forță colaborăm cu un antrenor emerit Emilian Știrbu, care s-a alăturat echipei TIM GYM cu tot entuziasmul și cu un lot de sportivi participanți la competiții de culturism și fitness, pe care l-a întregit cu nu mai puțin de 10 sportivi din sală. Oameni care vor duce numele Câmpulungului Muscel pe treptele podiumurilor din țară și din lume.

Fondurile investite în locație sunt 100% din buzunarele proprii. Experiența ne-a învățat multe. Trecând prin mai multe locații am înțeles cum trebuie să fie locul perfect pentru o sală de fitness, l-am găsit și ne-am așezat definitiv. Ne mândrim cu toate: cu colegii, cu locația, cu munca depusă, cu perioadele grele peste care am reușit să trecem, în ciuda dificultăților.

Considerăm că TIM GYM a devenit o marcă. Un brand. Într-un orășel mic în care nu sunt foarte multe investiții și foarte multe de făcut, noi încercăm să le oferim oamenilor o oază de liniște și de relaxare. Reguli puține, atmosferă plăcută. Clientul ne acordă cel puțin o oră din viața lui într-o zi. Iar noi îi mulțumim că ne-a ales și încercăm să i-o facem cât mai plăcută.

Trăiască TIM GYM! Mulțumim tuturor celor care ne-au trecut pragul și ne-au acordat încrederea. Să ne revedem în fiecare zi cu aceeași plăcere și bucurie mult timp de aici înainte!”, ne-a declarat managerul TIM GYM, Mihaela Teodorescu.

Clienții sălii au beneficiat de multe surprize, vineri, 15 ianuarie, iar cei care au dorit să treacă pragul pentru prima dată pentru un antrenament li s-a permis accesul liber atât la sala de fitness cât și la aerobic. Torturile au fost făcut de cofetăriile Un băiat și o fată.

About The Author

Related posts