Ludovic Orban a fost prezent la Valea Danului, Domneşti şi Valea Iaşului

Ludovic Orban a fost prezent la Valea Danului, Domneşti şi Valea Iaşului

Zi plină pentru liberalii argeseni, conduși de Adrian MIUŢESCU,  președintele PNL Arges care, împreună cu Ludovic ORBAN, candidat la președinția Partidului Național Liberal, au fost alături de candidații care și-au depus candidaturile pentru funcția de primar, în localitățile Valea Danului și Domnești. 20170520_162333După ce i-au fost alături lui Vasile Preda, candidat la Primăria Valea Danului, cu toții au mers la Domnești, unde liberalul Gabriel CRĂCIUN și-a depus și el candidatura pentru funcția de primar al comunei.

„Ca președinte al PNL Argeș, mulțumesc  celor doi liberali care vor candida la funcțiile de primar pentru Valea Danului și Domnești.  Au intrat în această luptă ce nu va fi deloc ușoară, dar sunt sigur că vor reuși. Mă bucur că am putut demonstra azi că suntem o echipă  puternică și îi mulțumesc în mod deosebit, lui Ludovic Orban pentru prezența sa alături de noi”, a declarat Adrian Miuțescu.img-20170520-wa0018

Liberalii prezenți la acest eveniment, împreună cu Ludovic Orban, au poposit și în comuna Valea Iașului, unde s-au întâlnit cu primarul Nicolae BARBU care astăzi, va fi alături de localnici și de invitați, pentru a  sărbători Ziua Comunei.

About The Author

Related posts