A murit în zi de sărbătoare!

A murit în zi de sărbătoare!

Ghinionul a pândit-o duminică pe o femeie din comuna Bughea de Jos. Emilia Pretorian de 67 de ani a decedat pe stradă, în zona dinspre fosta brutărie din sat, asta după ce, spun sătenii, ar fi muşcat-o un câine. Femeia a fost căsătorită de mai multe ori, iar acum nimeni din sat nu mai ştia dacă era sau nu căsătorită. De-a lungul timpului, Emilia a fost desfigurată de boală, zone ale feţei fiindu-i măcinate de boală. Aşa cum mai spuneau vecinii prin sat, Emiliei îi mai plăcea şi licoarea bahică, astfel că există posibilitatea ca femeia să fi fost şi duminică sub influenţa acesteia.
Duminică după prânz, femeia se pare că ar fi fost atacată de o căţea care avea pui şi care stătea într-o grădină a unor bucureşteni care aveau casă la Bughea de Jos. Căţeaua nu era hrănită de oamenii din zonă, ea căuta resturi prin tomberoanele de pe uliţă. În zona tomberoanelor ar fi atacat-o pe Emilia.
„Probabil a vrut să se ducă şi ea la tomberon şi era căţeaua acolo. Animalul so fi speriat, io fi dat cu ceva să fugă şi aşa a atacat-o, mai ales că avea şi pui. A muşcat-o de picior. Nu cred că asta i-a provocat decesul. O fi fost şi altceva…”, spune o femeie din sat.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a Poliţiei Câmpulung, care a demarat cercetările în acest caz. Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei reale a decesului.

About The Author

Related posts