Accident mortal în Covasna! Autotrenul unui primar din Muscel implicat…
Accident mortal în Covasna! Autotrenul unui primar din Muscel implicat…

Accident mortal în Covasna! Autotrenul unui primar din Muscel implicat…

Accident grav pe DN 11, în localitatea Moacşa din judeţul Covasna. Doi oameni au murit iar alţi doi sunt răniţi.

Două persoane au murit şi alte două au fost rănite într-un accident rutier produs marţi dimineaţă pe DN 11 Braşov-Târgu Secuiesc, pe raza localităţii Moacşa, în zonă traficul rutier fiind blocat pe ambele sensuri.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna au precizat că în accident au fost implicate un autotren înmatriculat în judeţul Argeş ce aparține firmei condusă de un primar din Muscel şi un autoturism din Republica Moldova în care se aflau trei persoane, două decedând în urma impactului.

“Au intervenit două echipaje de descarcerare, un echipaj SMURD şi două SAJ. Două victime din autoturism au fost extrase de echipajele de descarcerare, dar, din păcate, sunt decedate. Şoferul tirului şi un pasager din autoturism au fost transportaţi la UPU”, au precizat reprezentanţii ISU Covasna.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Covasna, şoferul autoturismului şi pasagerul care au murit în accident aveau 28 ani, respectiv 57 ani.

În zonă, traficul a fost blocat pe ambele sensuri, circulaţia rutieră fiind deviată de la intersecţia cu localitatea Reci (DN11) prin oraşul staţiune Covasna.

About The Author

Related posts