web analytics
Breaking News

”Aleargă pentru sănătatea ta!”

”Aleargă pentru sănătatea ta!”

Lions Club Câmpulung ”Negru Vodă” & ”Ceramus” S.A.& Asociația ”Omul și muntele”, cu sprijinul Primăriei Câmpulung și Primăriei Bughea de Jos, continuă seria de acțiuni dedicate mișcării în aer liber, sub deviza: ”Aleargă pentru sănătatea ta!”.

Joi – 19 iulie 2018, la ora 10.00 se dă startul unei noi serii de crossuri. Înscrierile se fac de la ora 09.30. Manifestările sunt structurate pe diferite distanțe, de la 1 km la 7 km, în funcție de cele 4 categorii de vârstă ale participanților: cls.1-4, cls. 5-8, cls. 9-12 și open.

Alergarea se va desfășura pe trasee alese special pentru această competiție, în incinta și vecinătatea Complexului Sportiv CERAMUS. Proiectul își propune să mobilizeze un număr cât mai mare partipanți să petreacă măcar câteva ore într-un mod sănătos în natură.

Participanții vor fi recompensați cu diferite premii și diplome din partea organizatorilor și sponsorilor, în această serie este alături de organizatori şi Titan S.A.

De asemenea, aceștia vor primi și o masă caldă la sosire, precum și apă și produse de energizare pe traseu.

„Nici o altă formă de mișcare nu este mai naturală și benefică decât alergarea. Alergarea este cea mai la îndemână și cea mai ieftină activitate sportivă. Nu ai nevoie de sală, aparate, instructor, echipă, bani, mașina. Ai nevoie pentru a alerga doar de pantofi sport și un drum de 40 cm lățime și… dorință să participi la crosul ”Aleargă pentru sănătatea ta!” Vă așteptăm în număr cât mai mare, la ora 09.30 – Baza sportivă Ceramus!”, a precizat Carmen-Victoria Bârloiu – LC.”negru Vodă” Câmpulung.

About The Author

Related posts