Alexandru şi Monica Anghel, două voci de excepţie au urcat pe scena din Lereşti!

Alexandru şi Monica Anghel, două voci de excepţie au urcat pe scena din Lereşti!

Alexandru şi Monica Anghel, două voci de excepţie au urcat pe scena din Lereşti! Artista Monica Anghel, una dintre vocile reprezentative ale României, a urcat pe scena Ateneului din comuna musceleană Lereşti. Concertul susţinut de Monica Anghel, a fost deschis de Alexandru Anghel, fratele cântăreţei, un artist desăvârşit care este la fel de talentat ca aceasta, având o voce deosebită dar fiind și un mare pasionat de pictură.

Alexandru a moştenit talentul de la bunicul său, care a umplut casa cu tablouri, cât timp a fost în viaţă.

Cei doi fraţi Anghel, au fost aşteptaţi să urce pe scena din Lereşti, atât de administraţia locală, primarul Marian Toader, viceprimarul Adriana Cicu, consilieri locali şi salariaţi ai primăriei, cât şi de publicul din localitate, dar şi din Câmpulung, public ce apreciază muzica românească de calitate.

Monica Anghel a deschis momentul cu o melodie ale cărei versuri au fost scrise de fratele său, Alexandru, o melodie cu un mesaj puternic, un mesaj pentru sufletele oamenilor care o ascultă.

După un program excepţional, care a durat aproape două ore, cei doi Artişti s-au retras de pe scena Ateneului din Lereşti în ropote de aplauze.

About The Author

Related posts