Cu ce partid votați la alegerile parlamentare, din 6 decembrie?

PSD
PNL
USR PLUS
PRO ROMANIA SOCIAL - LIBERALĂ
PMP

ANAF a recuperat 19,45 milioane de lei prin executare silită
ANAF a recuperat 19,45 milioane de lei prin executare silită

ANAF a recuperat 19,45 milioane de lei prin executare silită

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a recuperat până în prezent creanţe bugetare de 19.453.123 de lei, în dosarul penal nr. 1191/1/2015, după organizarea a trei serii de licitaţii prin intermediul cărora a vândut 13 imobile sechestrate conform hotărârii judecătoreşti nr. 258/24.03.2016 pronunţată în materie penală, definitivă prin Decizia penală nr. 162/03.10.2016 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Imobilele sunt spaţii comerciale din Bucureşti şi au fost adjudecate la valori mai mari decât preţurile stabilite de evaluatori. Suma recuperată până acum la bugetul de stat provine în principal din popriri conturi bancare, popriri ale sumelor datorate de către terţi şi valorificarea imobilelor sechestrate.

Inspectorii structurii de executări silite cazuri speciale din cadrul ANAF vor continua procedurile de valorificare a tuturor părţilor sociale la societăţile comerciale la care debitorul are calitatea de asociat şi a terenurilor şi imobilelor deţinute de debitor, potrivit legii, prin publicarea anunţurilor de licitaţie în vederea facilitării participării potenţialilor ofertanţi.

About The Author

Related posts