8.5 C
Campulung Muscel
marți, 4 octombrie, 2022

Au rămas pietoni în Argeş…

Alte Știri

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung au actionat pentru prevenirea evenimentelor rutiere ce au drept cauză viteza excesivă, acționând cu aparatul RADAR pe raza de competență.

În urma activităților desfășurate, cinci dintre conducătorii depistați cu viteză excesivă, au avut abateri de peste 50 km/h peste limita legală de pe sectorul de drum pe care a fost constatată abaterea.

Cele mai mari abateri au fost constatate pe DN 73, pe raza localității Schitu Golești, unde un autoturism, condus de un bărbat de 39 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 120 km/h.

De asemenea, pe același sector de drum, a fost depistat un alt autoturism, condus de un bărbat de 43 ani din orașul Bușteni, județul Prahova, care a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 118 km/h.

Cei în cauză au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberate dovezi înlocuitoare.

Ultimele Știri

Dacă ai aceste nume în buletin Mioara, Ursu sau Lupu ești Privilegiat

Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa celebrează Ziua Mondială a Animalelor și oferă acces gratuit tuturor vizitatorilor care...

Alte știri din aceeași categorie