22.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 6 iulie, 2022

Campionul României la șah le-a făcut o surpriză elevilor câmpulungeni…

Alte Știri

Campionul României la șah le-a făcut o surpriză elevilor câmpulungeni.

Elevii Școlii Gimnaziale „Nanu Muscel” din Câmpulung au avut parte de o surpriză de proporții. 🏁❗️
Copiii s-au bucurat enorm când l-au văzut în școală pe campionul României la șah, marele maestru internațional Mircea Pârligras, participant la opt olimpiade, dar și la multe campionate mondiale și europene individuale sau pe echipe.

Marele maestru le-a împărtășit copiilor din vasta sa experiență și le-a oferit autografe spre marea bucurie a acestora.

Cel mai bun șahist argeșean din toate timpurile a răspuns invitației Alinei Avram, directorul instituției, considerând această activitate ca fiind un mijloc de promovare a unui climat educațional care încurajează atitudinile pozitive și nonviolente, invocând valențele educative ale jocului de șah ca instrument de modelare a gândirii elevilor, pe de o parte, și substituirea atitudinilor tensionate din mediul școlar cu activități disciplinate, pe de altă parte.

La activitate a fost prezent și domnul Cristache Toculeț, președintele Comisiei federale de comunicare a F.R. Șah, care a subliniat faptul că șahul oferă elevilor oportunități practice utile pentru luarea de decizii rapide și corecte sub presiunea timpului, abilitate ce poate îmbunătăți performanțele la examenele școlare.

Ultimele Știri

Câmpulungeanca care a inventat divice-urile care vin de hac, precoce cancerelor de sân, pulmonar, gastric. Chiar și diabetului la copii…

Câmpulungeanca care a inventat divice-urile care vin de hac precoce cancerelor de sân, pulmonar, gastric. Chiar și diabetului la...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie