19.6 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

Ce trebuie să facă Capricornii până la sfârşitul lunii!

Alte Știri

Relaţiile care vreme de aproximativ 2 ani au mers cu frâna trasă se vor termina fără lacrimi şi suspine, doar cu partajul făcut voluntar sau în faţa instanţei. Deşi în plan financiar anul nu a debutat spectaculos având în vedere cheltuielile făcute cu ceva timp în urmă, veniturile se anunţă mai mult decât substanţiale. Aşadar Capricornii pot obţine profituri de acolo de unde nici cu gândul nu gândesc sau pot câştiga procese care să le aducă bani sau bunuri neaşteptate, pot vinde imobile sau pământuri la preţuri avantajoase, pot obţine credite, iar mai apoi să investească în imobiliare care ulterior le vor rotunji veniturile în aşa fel încât să se poată bucura de aceea relaxare financiară, aşteptată de foarte mulţi ani. În plan profesional există şanse multe de afirmare prin ocuparea unor poziţii importante sau prin investiţii într-o activitate independentă, dar care să-i plaseze în lumina reflectoarelor. În ceea ce priveşte sănătatea, stresul şi epuizarea sunt factorii ce duc la dezechilibre majore. Echilibrul energetic va fi cel ce trebuie obţinut cu orice preţ, iar lucrul acesta se poate realiza prin odihnă, momente de relaxare, călătorii în aer liber, diete sănătoase. În plan sentimental Venus le va aduce celor singuri partenerul la care au visat mulţi ani, dar lucrul acesta se va realiza numai în cazurile în care există dorinţa sinceră a Capricornului de a îmbătrâni frumos lângă partenerul hărăzit prin Destin. Mirajul studiilor în străinătate s-ar putea să rupă mulţi nativi de locuinţele natale, căpătând valenţele unui ideal. În plan spiritual este nevoie de multă autocunoaştere de sine, ca mai apoi să puteţi avea siguranţa evoluţiei.

De ce trebuie să ţineţi cont, obligatoriu!

Cristalul energizat şi tămâia, sunt imperios necesare. Hrana se va baza pe multe alimente bogate în minerale, consumul de băuturi alcoolice este interzis, dar şi cel de carne roşie. Fructele de culoare închisă precum şi sucurile din aceste fructe, nu trebuie să lipsească de pe mesele Capricornilor. Beţi ceaiuri din fructe de pădure şi plante medicinale fără flori mari. Rugăciunea trebuie spusă după apusul Soarelui. Milostenii- sâmbăta.

 

 

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie