Centenarul bătrâneții la Rucăr! Cei din M.A.I l-au vizitat pe Nicolae Busuioc

Centenarul bătrâneții la Rucăr! Cei din M.A.I l-au vizitat pe Nicolae Busuioc

Preotul slujitor Arsulescu Sebastian, a inițiat un proiect de hotărâre, prin care persoanele vârstnice din comunitatea rucăreană, care împlinesc vârsta de 100 de ani, să fie felicitate într-un cadru festiv și să primească un ajutor financiar. Colegii din Consiliu Local Rucăr l-au aprobat rapid.

Nicolae Busuioc, din comuna Rucăr, a fost astfel sărbătorit și a primit un stimulent financiar de 500 lei, fiind declarat cetățean de onoare al comunei Rucăr.

La scurt timp după acest eveniment, prefectul județului Argeș, Emilian Dragnea, alături de reprezentați ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Arges, Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Căpitan Puică Nicolae”, ai Inspectoratului de Poliție Județean Argeș și ai autorităților locale l-au vizitat pe Nicolae Busuioc la Rucăr.

De vârstă cu Centenarul României, Nicolae Busuioc a primit un simbol național alături de scrisoarea adresată personal de către ministrul afacerilor interne, Carmen Daniela Dan.

Autoritățile prezente la evenimentul omagial au avut onoarea de a asculta poveşti care s-au născut odată cu România, întâmplări remarcabile din viața veteranului de război, care a luptat pentru pământul și neamul românesc, adevărat patriot ce și-a riscat viața pentru țară.

 

About The Author

Related posts