19.6 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 28 mai, 2022

CONITA HOROSCOPISTA: Luna plină, luna albastră… iată ce informaţii ne lasă!

Alte Știri

Pe 31 iulie 2015 se va forma noaptea pe cer luna plină care va sta în Constelaţia Vărsătorului timp de 2 zile. La nivel astronomic, fenomenul care va avea loc în noaptea de 31 iulie 2015 este cunoscut şi sub numele de “lună albastră”. Termenul a fost inventat de astronomul James Hu Pruitt şi se referă la faptul ca luna plină apare de 2 ori în decursul aceleiaşi luni calendaristice. În luna iulie 2015, a mai fost luna plină şi pe 1 iulie şi a fost luna plină în Constelaţia Capricornului. Aşadar, fenomenul de Lună Albastră în Vărsător este un eveniment astrologic puternic, rar (nu va mai fi o altă “lună albastră” până în anul 2018) şi special care îşi va pune amprenta asupra fiecărei zodii în parte, până la sfârşitul anului.

Iată de ce schimbări vom avea parte în weekend!

Zodia Vărsătorul este semnul viitorului. O lună plină aici va trezi puternic în noi dorinţa de a ne desprinde de tradiţii şi trecut. Dar în acelaşi timp Universul ne trimite şi multe vibraţii care încearcă să ne cheme în trecut… De ce spun multe vibraţii care ne cheamă în trecut? Pe harta cerului la acest moment de Lună Plină vom avea planetele Venus, Saturn, Uranus, Neptun şi Pluto retrograde (5 din 10), plus asteroizii Ceres, Pallas şi Chiron tot în mişcare retrogradă. Asteroizii, deşi au influenţe subtile, tot la introspecţie predispun cu scopul de a ne înţelege mai bine lecţiile trecutului. Vărsătorul are doi guvernatori, Uranus şi Saturn. Uranus este planeta surprizelor şi a schimbărilor bruşte, tocmai din acest motiv o lună plină în acest semn poate aduce evenimente greu de prevăzut. Luna reprezintă subconştientul, toate gândurile şi emoţiile noastre indiferent că sunt pozitive sau negative se adună acolo în subconştient ceas de ceas, zi de zi, viaţă după viaţă… Luna Plină se formează pe axa Vărsător – Leu, o axă a relaţiilor, a iubirii dăruite – primite, cu un Ascendent în Scorpion, o zodie care ne vorbeşte despre devotament, pasiune, renaştere şi sexualitate dar şi despre secrete, gelozie, schimbări forţate, fatalism. Va fi o lună plină a surprizelor în relaţiile de iubire sau de prietenie, iar aceste surprize pot veni prin veşti neaşteptate, prin comunicare. În aceste zile de lună plină în Vărsător relaţiile de iubire sunt puternic încercate, Venus planeta iubirii este retrogradă şi se va întoarce în Leu, unde va reface aspectul provocator de careu cu Saturn retrograd din Scorpion. Sentimentele de dragoste sunt trăite mai mult platonic, ba mai mult emoţii de neputinţă şi frustrare pot ieşi din nou la suprafaţă prin evenimente legate de planul afectiv sau financiar.

CONCLUZIE: Prin această Lună Plină în Vărsător, Universul ne transmite un mesaj important: putem avea parte de miracole în viitor, doar dacă alegem să ne vindecăm de rănile trecutului prin acceptare şi iertare.

BERBEC

Luna plină aduce la pachet pentru zodia Berbec o serie de provocări în mai multe aspecte. Nu trebuie să te arunci cu capul înainte şi să rezolvi totul odată. Relaxează-te, ia totul pe rând, cu calm şi răbdare. Nu uita să apelezi, dacă este nevoie, şi la ajutorul celor din jurul tău.

TAUR

Luna plină afectează domeniul profesional al Taurului într-o modalitate care nu este tocmai pe placul acestuia. Va aduce cu sine anxietate, presiuni şi sentimentul că nu poate face faţă tuturor direcţiilor în care trebuie să performeze. Ai încredere în capacităţile tale şi vei reusi.

GEMENI

Este drept că luna plină din Vărsător te va obliga să îţi depăşeşti anumite limite, însă acest lucru va fi benefic pentru tine. Te va determina să ajungi acolo unde nici nu ai fi crezut că este posibil să ajungi.

RAC

Luna plină în Vărsător are dublu efect asupra Racului şi îi coordonează de la un nivel astral superior sentimentele: pe de o parte, îi aduce nesiguranţa şi instabilitate în dragoste, de pe alta parte îi aduce speranţa şi noroc. Vei primi veşti de la o persoană din trecut, însă vei decide să faci o mică pauză sub forma unei călătorii de unul singur. Cele mai mari şanse ca această călătorie să fie călătoria vieţii tale. Ea va veni la pachet cu o mare revelaţie!

LEU

Luna plină de pe 31 iulie aduce pentru nativul Leu o frumoasă poveste de dragoste şi sentimente răvăşitoare. Acest nativ, oricât de mici îi erau speranţele de a se îndrăgosti din nou, va fi readus la viaţă de puterea dragostei.

FECIOARĂ

Luna plină îşi face simţit efectul şi în cazul Fecioarei. Consecinţele? Trăiri şi scenarii de poveste! Fecioara experimenteaza conexiuni puternice cu o persoana cunoscută recent şi pe care nu şi le poate explica de niciun fel. Bucură-te de magia lunii!

BALANŢĂ

Luna plină în Vărsător afectează semnul Balanţei în cel mai fericit mod cu putinţă. Indiferent că este implicat sau nu într-o relaţie, sufletul acestui nativ trece prin experienţe la un nivel înalt care îi pot schimba percepţiile asupra lumii şi asupra celorlalţi.

SCORPION

Chiar dacă luna plină în Vărsător aduce o oarecare undă de instabilitate în relaţiile şi căminul Scorpionului, lucrurile vor fi cât se poate de bune atâta timp cât îţi asculţi instinctele şi acţionezi în consecinţă. Ascultă-ţi sufletul şi nu vei avea decât de câştigat.

SĂGETĂTOR

Un teritoriu al noilor posibilităţi se deschide pentru nativul Săgetător. Acesta poate explora un domeniu nou la locul de muncă sau se implica 100% într-un proiect care îi poate schimba viitorul. Pe de altă parte, vestea cea mai bună vine din partea unei persoane apropiate sau din familie.

CAPRICORN

Luna amplifică uşor neliniştile tale în ceea ce priveşte situaţia financiară şi modul în care aceasta îi afectează pe cei dragi. Un lucru trebuie însă să înţelegi în această perioadă: trebuie să fii mai puţin critic cu propria persoană şi să nu laşi propriile aşteptări să te copleşească.

VĂRSĂTOR

Luna plină este înspre beneficiul tău, iar energiile cosmice sunt de partea ta, dragă Vărsătorule. Pregăteşte-te pentru zile în care vei străluci şi îţi vei atinge potenţialul maxim, însă nu îţi neglija starea de sănătate şi nivelul de vitalitate. Proiectele tale încep să prindă contur şi o serie de schimbări sunt pe cale să ia loc în viaţa ta. Principiul care îţi va guverna perioada următoare: acum ori niciodată!

PEŞTI

Luna plină este plină şi pentru nativul Peşti. O perioadă în care va fi solicitat la maximum şi mai ales în chestiunile ce ţin de cămin, amenajări, schimbări de mediu sau de locuinţă. Vestea bună este ca satisfacţia ta va fi imensă dintr-un anumit punct de vedere. Chiar dacă emoţiile sunt puternice şi senzaţia de epuizare începe să îţi dea târcoale, în sfârşit simţi că ai găsit acel loc în care te simţi ACASĂ. Cu iubire, CONITA HOROSCOPISTA

Ultimele Știri

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului…

S-a instalat bâlciul în centrul Câmpulungului...Deocamdată circulația în zonă nu a fost oprită decât cea pietonală. În fața fostului club...
Dr.Max - farmacie online

Alte știri din aceeași categorie